AcasăNewsCei doi părinți acuzați că și-au supus copilașul de 2 ani la...

Cei doi părinți acuzați că și-au supus copilașul de 2 ani la chinuri greu de imaginat, simpatizanți AUR!

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Apar noi detalii în cazul copilașului în vârstă de doar doi ani care ar fi fost supus unor tratamente greu de imaginat chiar de către părinții săi. Adică de către cei care ar fi trebuit să-l îngrijească și să-l ocrotească, nicidecum să-l spună la brutalități, sub diverse pretexte – cum că nu mânca cum îi spuneau mama și tatăl, sau pentru că se murdărea.

Cazul a șocat o țară întreagă, mai ales că s-a aflat că micuțul va avea nevoie de operație, acesta având piramida nazală fracturată.

Cei doi părinți, simpatizanți AUR!

sursa foto: g4media.ro

Cei doi părinți acuzați că și-au bătut copilul în vârstă de doi ani – micuțul fiind lovit cu palmele, cu pumnii și cu un cablu unui prelungitor sau cu un băţ, fiind legat cu bandă adezivă la gură sau pus să stea într-un geamantan – par a fi simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Agneta şi Pantelimon Gheorghiţă Tufă, cei doi soți originari din Carei arestați preventiv pentru că și-ar fi bătut în mod repetat copilul în vârstă de doi ani, sunt simpatizanți ai partidului extremist AUR, după cum arată postările lor pe Facebook, notează G4media. „Capul sus oameni de AUR! LA LUPTĂ!!!”, a scris femeia pe rețeaua socială, în timp ce soțul său a postat în mediul online un colaj foto cu sigla AUR.

În acest caz de-a dreptul înspăimântător se fac cercetări. Deja cei doi părinţi din Carei au fost arestaţi preventiv, luni, pentru 30 de zile. Copilul în vârstă de 2 ani va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale, pentru că are nasul rupt.

Detalii șocante au ieșit la iveală: „Minorul era supus unor tratamente greu de imaginat”

Citiți și: Educaţia dură, penalizată de nemţi: părinţi români, reţinuţi în Germania din cauză că şi-ar fi agresat copilul de 2 ani

Procurorii au dat detalii cutremurătoare din acest caz. Ei susțin că micuțul a fost lovit – pe motiv că nu ți-ar fi ascultat părinții – cu palmele sau cu pumnii, cu papucii, cu cablul unui prelungitor sau cu un băţ.

Din materialul probator administrat până în prezent rezultă că minorul era supus unor tratamente greu de imaginat, el fiind pedepsit pentru că nu mânca cum îi spuneau părinţii, pentru că se murdărea pe el sau lucruri din casă după ce îşi băga mâna în pampers, pentru că nu se juca cu fratele său mai mare, de 3 ani, sau alte asemenea. Pentru faptul că nu îşi asculta părinţii, T.C.A. era lovit cu palmele sau cu pumnii, cu papucii, cu cablul unui prelungitor sau cu un băţ, era legat cu bandă adezivă la nivelul gurii cu şerveţele în gură sau pus să stea într-un geamantan.

Copilul a fost preluat de autorităţile statului în data de 17.12.2023, când părinţii au revenit în România. El a fost supus unor investigaţii medicale constatându-se că acesta are multiple leziuni pe corp, unele care au necesitat pentru vindecare 2-5 zile de îngrijiri medicale iar altele 10-14 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, leziunile au fost provocate la diferite intervale de timp. Totodată, minorul urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, acesta având piramida nazală fracturată”, a declarat un procuror.

Cei doi părinți l-ar fi agresat pe micuţ în timp ce se aflau în Germania. Între timp, aceștia au venit în țară. Și au ajuns în atenția autorităților. Atât copilul bătut, cât şi fratele său au fost preluaţi de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Satu Mare.

author avatar
Andrei Coman
248 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger