AcasăNewsCei doi luptători britanici capturați în Ucraina, condamnaţi la moarte. Cum explică...

Cei doi luptători britanici capturați în Ucraina, condamnaţi la moarte. Cum explică procurorul din Doneţk pedeapsa

Aiden AslinMercenarii străini capturaţi de Rusia, uciși de un pluton de execuție. Cine sunt primii trei care vor fi executaţi

Aiden Aslin, în vârstă de 28 de ani, și Shaun Pinner, în vârstă de 48 de ani, au fost capturați în urmă cu două săptămâni în timp ce apărau Mariupol, din sud-estul Ucrainei. Cei doi ar putea fi pedepsiți cu moartea pentru crimele lor, avertizează procurorul așa-numitei Republici Populare Donețk.

Procurorul a zâmbit în timp ce a informat o echipă de televiziune că ostaticii săi britanici ar putea fi executați. „Sunt acuzați de o serie de crime împotriva civililor din Republica Populară Donețk”, a spus Andrei Spivak, potrivit Daily Mail. „Pedeapsa maximă pentru aceste crime este pedeapsa cu moartea”.

Aiden Aslin a fost auzit spunând că a înțeles acuzațiile împotriva lui, dar a negat ferm că a ucis civili în timp ce lupta în regiunea devastată Donbas. „Înțeleg pe deplin ceea ce sunt acuzat și sunt pe deplin de acord cu asta până la partea despre uciderea civililor. Nu sunt de acord cu [asta]”. a transmis Aslin în faţa camerei.

Luptătorii britanici capturați în Ucraina, acuzaţi de crime împotriva civililor

„Sunt de acord cu faptul că am luptat pe teritoriul Republicii Populare Donețk și am luptat împotriva soldaților în așezări pașnice”. El a recunoscut că a folosit arme alături de alți străini, inclusiv Pinner. Însă niciunul nu a pledat vinovat.

Spivak a spus că cei doi sunt acuzați că „acționează în mod deliberat ca parte a forțelor armate ale Ucrainei, fiind pe teritoriul Republicii Populare Donețk în timp de război”. Aceștia sunt, de asemenea, acuzați de „încălcarea constituției, tragerea de obuze de artilerie, comiterea de acte teroriste, uciderea cetățenilor și amenințarea civililor”.

În urmă cu o săptămână, Rusia a răspuns la apelul lui Boris Johnson și la întrebarea „ce se întâmplă cu cei doi luptători britanici capturați în Ucraina”. Sunt „îngrijiți”, a transmis purtătoarea de cuvânt a ministerului de externe de la Kremlin, Maria Zakharova. Ea a adăugat: „Ei sunt hrăniți, primesc apă și li se acordă asistența necesară. La fel ca și alți străini care s-au predat sau au fost reținuți”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.371 afisari

7 COMENTARII

  1. Pultin=Stalin=georgian nici macar nu e rus, a fost adoptat, de aici complexul de inferioritate si pentru ca era pitic, a devenit sociopat, apoi psihopat si acum criminal! In Iad e asteptat curand!

    • Victor, tu și Soluție Finală sunteți sarea și piperul de pe zonă.
      Realizezi că nu te-a băgat nimeni în seamă, în afară de mine. Oare de ce? Păi, pentru că vreau să te fac să turbezi nițel, să scoți din tine toată otrava useristă și să te pocăiești, dragă.
      Nu fi naiv: tot ce-ai comentat până acum e apă de ploaie, lumea râde de tine și ți-ar da un ban dacă ar ști de unde să te ia. Atât ești de amărât.
      De ce nu te-a băgat nimeni în seamă? Păi… na, cum să-ți spun… nu-ți spun, că ar însemna să-ți spulber niște iluzii. Și nu vreau.
      Cu toate astea, nu te lăsa, Victor; perseverare diabolicum, prietene, pentru că doar boul dă dovadă, cu adevărat, de consecvență.

  2. Aceste gunoaie de pedofili englezi mercenari trebuie condamnat i la moarte ,o natiune degenerata de drogati criminali acesti roscovani de englezi

    • Mercenarii și spionii nu beneficiază de prevederile dreptului umanitar internațional. Nici măcar nu e nevoie să fie judecați înainte de a fi executați. Dacă mai sunt și homalăi engleji, cu atât mai mult.

  3. CAND AU PLECAT IN UCRAINA AU PLECAT CU UN CONTRACT SI PENTRU BANI !,SI-AU ASUMAT RISCUL !,AU INTRAT IN HORA SI LE-A IESIT PROST ,VICTIME ALE IRESPONSABILITATII PROPII .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger