AcasăNewsCei doi copii care au provocat incendiul de la Constanța au recunoscut...

Cei doi copii care au provocat incendiul de la Constanța au recunoscut tot! Ce se va întâmpla cu ei. Procurorii au decis

incendiuCei doi copii care au provocat incendiul de la Constanța au recunoscut tot! Ce se va întâmpla cu ei. Procurorii au decis

Adolescentul de 15 ani, acuzat că ar fi provocat incendiul care a distrus blocul de locuinţe din Constanţa a primit arest la domiciliu 30 de zile după ce și-a petrecut o primă noapte într-o celulă.

La audierea din fața judecătorului, băiatul a spus că a dat foc unor recipiente pe care le-ar fi găsit în parcarea subterană a blocului, fără să ştie ce conţin acestea. Băiatul a fost expertizat psihiatric, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ, când a incendiat parcarea blocului.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 zile, pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere, potrivit unui comunicat al Parchetului, citat de focuspress.ro.

Amicul său de 13 ani este cercetat în libertate.

Incendiu a lăsat în stradă zeci de familii

Cei doi copii au fost filmați în timp ce părăseau în grabă locul. Dezastrul a pornit de la demisol. Acolo se afla o parcare, care funcţiona fără autorizație de la pompieri.

În plină iarnă, sute de adulţi şi copii şi-au părăsit locuințele în pijama, după ce focul devastator a înghițit blocul cu 6 etaje.

9 oameni au suferit arsuri ori s-au intoxicat cu fum, aproape 40 de mașini s-au făcut scrum, iar 35 de apartamente au fost distruse complet.

author avatar
Andreea Vlad
671 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vrajeala, au fost trimisi sa incedieze o masina dar de prosti ce erau nu si-au dat semaa ca o sa se extinda si la celelalte si pe urma la tot blocul. Ce au facut ei se numeste foarte simplu TERORISM! Ca o nota secundara daca doi pustani au reusit sa puna la pamant un bloc si toate masinile din parcare cu un chibrit , va dati sema ce poate face o armata bine pregatita si echipata ca de ex a Rusiei? Vai de pla noastra! Unde erau pompierii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger