AcasăNewsCeata persista. Ce judete sunt sub COD GALBEN pana la amiaza!

Ceata persista. Ce judete sunt sub COD GALBEN pana la amiaza!

UPDATE: ANM a extind Codul galben de ceata, pana la ora 16, pentru judetele Mehedinti, Olt si Dolj.

 

Intocmai ca zilele trecute, fenomenul, care isi face aparitia inca de la primele ore ale diminetii, persista pana spre amiaza, diminuand vizibilitatea. De aceasta data, spun specialistii, ceata se va mentine pana spre ora 14.

Ca urmare, meteorologii au emis atentionari nowcasting (valabile pentru un interval de maximum sase ore-n.r) COD GALBEN, avertizand asupra faptului ca vizibilitatea s-ar putea reduce sub 200 de metri, izolat chiar si sub 50 de metri. Pana la ora 13, judetele afectate sunt Dolj, Olt, Gorj si Mehedinti, cu mentiunea ca negura se va semnala inclusiv pe drumurile europene si nationale care strabat aceste zone.

Mai mult, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca, pana la ora 14, ceata se va semnala in judetul Teleorman, dar si in judetele Neamt, Botosani, Bacau, Vrancea, inclusiv pe DN-urile si drumurile europene aferente, drept pentru care participantii la trafic sunt sfatuiti sa circule cu prudenta si sa aiba in vedere in permanenta faptul ca sunt conditii meteo nefavorabile si vizibilitatea scazuta.

sursa foto: giurgiuveanul.ro

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger