AcasăNewsCeata face victime pe soselele din Romania

Ceata face victime pe soselele din Romania

Doua accidente grave de circulatie s-au produs luni seara in special din cauza conditiilor meteo.

Pe drumul european E581, in apropiere de localitatea vasluiana Sapte Case, trei masini au fost implicate intr-o coliziune in lant. Bilantul este unul dureros, sase persoane, dintre care trei copii, fiind transportate de urgenta la spital.

Conform realitatea.net, un tanar de 28 de ani, care conducea o autoutilitara, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o alta autoutilitara care, la randul ei, s-a ciocnit de un autoturism Dacia.

Un accident asemanator s-a petrecut in Neamt. Soferul unui autoturism nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o autoutilitara. Trei persoane au fost ranite.

Politistii continua sa faca apel la soferi pentru a conduce cu prudenta in conditiile in care aproape intreaga tara se afla sub atentionare cod galben de ceata. Conform specialistilor ANM, ceata se va degaja spre miezul noptii, in cele mai multe judete, dar va continua sa creeze probleme in sud-vestul tarii.

author avatar
Cristi Ionita
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger