AcasăNewsUPDATE Circulatia pe Autostrada Transilvania a fost reluata

UPDATE Circulatia pe Autostrada Transilvania a fost reluata

UPDATE 2 Poleiul format pe Autostrada Transilvania a dus la inchiderea acesteia, pentru cateva ore, pe anumite tronsoane. In cursul dupa-amiezii, insa, circulatia a fost reluata, potrivit RealitateaTV.

UPDATE 1 Circulatia pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul Gilau – Turda, a fost restrictionata duminica, incepand cu ora 12:20, din cauza poleiului. Traficul rutier va fi reluat dupa ce in zona se va imprastia material antiderapant, potrivit Mediafax. Mai mult, incepand cu ora 12.45 a fost inchis si tronsonul Campia Turzii – Turda.

Ceata ingreuneaza circulatia (foto: maramuresmedia.ro)

Ceata care a acoperit, duminica dimineata, mai multe regiuni din tara a provocat mari probleme atat soferilor, cat si autoritatilor portuare. Un om a murit si patru au fost raniti intr-un grav accident produs pe DN72, la Mija. Doua curse aeriene au fost deviate si toate porturile maritime romanesti au fost inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Ceata le da mari batai de cap soferilor in aceasta duminica. Un grav accident de circulatie s-a produs dimineata, pe DN 72, in zona Mija, pe fond de vizibilitate redusa. Un om a murit si alti patru au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod, informeaza Mediafax. „Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Ion Luca Caragiale, in zona Mija, iar primele date ale anchetatorilor arata ca soferul autoturismului in care erau patru pasageri a pierdut controlul volanului, ulterior masina acrosand un cap de pod, dupa care s-a rupt de la jumatate. Practic nu a adaptat viteza la conditiile de deplasare cu ceata„, a declarat Cristian Ionita, comisar sef la Politia municipiului Moreni.

Si in judetul Prahova, pe DN1, in zona Baicoi, din cauza vizibilitatii reduse, pe fond de ceata, dar si a carosabilului acoperit de chiciura, doi soferi care nu au adaptat viteza la conditiile de drum au iesit cu masinile in decor, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei. Nimeni nu a fost ranit. Dimineata s-a circulat dificil, in conditii de ceata, si pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, conform sursei citate.

Curse aeriene deviate

Tot din cauza cetii, doua curse aeriene ce aveau ca destinatie portul „Mihail Kogalniceanu” din Constanta au fost deviate, duminica dimineata, catre Bucuresti si Tulcea. Este vorba de o cursa ce venea de la Istanbul si ar fi trebuit sa aterizeze la ora 8.00 la Constanta. Avionul cu 49 de pasageri a aterizat la Tulcea, urmand sa astepte imbunatatirea conditiilor meteo, pentru a ajunge la Constanta. A doua aeronava, cu 133 de pasageri la bord, venea de la Pisa. Ar fi trebuit sa aterizeze la Constanta la 09.50, dar a fost redirectionata spre Aeroportul „Aurel Vlaicu” din Bucuresti.

Porturi inchise

Porturile Midia, Constanta Nord si Constanta Sud au fost inchise, duminica dimineata, din cauza cetii dense, conform Mediafax. Pentru ca vizibilitatea pe mare scazuse sub o jumatate de mila marina, autoritatile au decis si ca manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Midia, Constanta Nord, Constanta Sud – maritim si fluvial, si Mangalia sa fie suspendate. Operatiunile vor fi reluate in momentul in care conditiile meteo se vor imbunatati.

347 afisari

1 COMENTARIU

  1. ceata este si acum, dupa amiaza si seara domnilor, nu lasati impresia ca a fost numai dimineata !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger