AcasăNewsCeasuri din Ford Mustang

Ceasuri din Ford Mustang

Data si ora apar sub o forma ce reaminteste de tabloul de bord al lui Mustang

REC Watches, un fabricant cu sediul in Danemarca, fabrica manual ceasuri de lux folosind componente de la vechi modele de autoturisme celebre: Ford Mustang, Porsche 911 si Mini Cooper.

Data si ora apar sub o forma ce reaminteste de tabloul de bord al lui Mustang

Fondatorii marcii, Christian Mygt si Jonathan Kamstrup, calatoresc in intreaga lume la vanatoare de masini sport abandonate, fiecare putand servi la crearea unor ceasuri in egala masura unice si luxoase, care se vand la preturi incepand de la 1495 de dolari.In timpul unei calatorii in Suedia, au dat peste un Ford Mustang din 1966 care a fost la originea colectiei P51-04, limitata la 250 de exemplare. Unele din creatiile REC Watches au piese oferite de clienti pentru comenzi speciale.

Un cadran imitand indicatorul de benzina indica rezerva de putere a ceasului

Spre exemplu, campionul mondial la drift, Vaughn Gittin Jr., purta un ceas care includea o bucata de fibra de carbon preluata de la masina sa Ford Mustant RTR de competitie. ”Majoritatea oamenilor nu vad decat bucati de metal ale unui Mustang vechi. Noi vedem ceva complet diferit: sufletul unei masini si o poveste de spus. Nu decupam un Mustang in bucati ci mai degraba redam o alta viata unui Mustang care nu mai poate fi reparat si reconditionat”, a declarat Christian Mygh.

Un model facut cu piese de la un vechi Porsche 911

REC Watches merge pe urma fiecarei masini, discutand cu fostii proprietari si primind de la ei fotografii si imagini din epoca fiecarei masini pentru a le include intr-un video personalizat. Fiecare ceas are numarul de inmatriculare al masinii care a servit la producerea lui, anul fabricatiei si elemente de design clasice ale modelului Mustang.

author avatar
Tudor Borcea
735 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger