AcasăNewsCeasuri de milioane de euro distruse de deputatii ucraineni in bataliile din...

Ceasuri de milioane de euro distruse de deputatii ucraineni in bataliile din Parlament

Primele doua zile din cea de-a 7-a sesiune a Parlamentului ucrainean s-au soldat cu batai aprige intre deputatii opozitiei si cei ai puterii.

Vitali Kliciko (stanga), campionul mondial la categoria grea si liderul aliantei democratice pentru reforma RADA, a „arbitrat” meciul de box

Deputatii si-au pus in pericol nu numai integritatea corporala, ci si ceasurile de brand. Publicatia ucraineana Tabloid Pravda a prezentat ceasurile etalate de deputatii Partidului Regiunilor, cu care se faleau inainte de a incepe canonada.

Pavel Lebedev a etalat un Corum special

Astfel, Vladimir Demiscan a aparut cu un Ulysse Nardin Maxi, ceas elvetian de peste 27.600 de dolari.

Corum

Boris Kolesnikov purta un A.Lange Sohne Saxonia, un ceas din „inima Germaniei”, de categorie lux, la un pret de 23.000 de dolari.

Si Mikola Rudkovsky avea un Breguet personalizat

Vitalie Bort a fost prins in luptele parlamentare cu un ceas elvetian Bovet Fleurier, tot din categoria lux, de 69.000 de dolari.

Breguet

Pavel Lebedev purta un specimen rar de Corum Tourbillon, de aur, de peste 200.000 de dolari. Mai tare ca el a fost deputatul Mikola Rudkovsky, cu un ceas Breguet special. Unul „clasic” costa mult peste 200.000 de dolari. In total, numai la Partidul Regiunilor se aduna peste jumatate de milion de dolari in… ceasuri.

author avatar
Adina Mutar
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger