AcasăNewsCeasul Zoiei Ceauşescu, scos la licitaţie pentru 10.000 de euro

Ceasul Zoiei Ceauşescu, scos la licitaţie pentru 10.000 de euro

facturi

Ceasul de mână al Zoiei Ceauşescu, un Jaeger LeCoutre din aur alb decorat cu 58 de diamante, este scos la licitaţie pe 30 mai de Casa Artmark la preţul de pornire de 10.000 de euro.

Potrivit Artmark, ceasul, purtat de Zoe Ceauşescu, a fost confiscat la Revoluţia din Decembrie 1989, în cadrul confiscării averii familiei Ceauşescu, apoi retrocedat de către instanţe în anul 1997.

Ce piese se vor mai licita?

Alături de ceasul-bijuterie care a aparţinut fiicei cuplului Ceauşescu vor fi scoate la licitaţie şi alte piese spectaculoase – ceasuri exclusiviste, vintage sau contemporane, bijuterii de lux, genţi ediţie limitată, dar şi maşini de colecţie.

Artmark arată că o apariţie unică în piaţa din România şi foarte rară la nivel internaţional este ceasul Romain Jerome Arraw Marine Mykonos, care are preţul de pornire de 3.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
381 afisari

4 COMENTARII

  1. altceva nu iau mai confiscat haine chiloti pantofi etc? cine a facut asemenea confiscari abuzive si restituite dupa zeci de ani?
    Nimeni nu raspunde pt asa ceva?

  2. din aur alb decorat cu 58 de diamante,
    Decedata 20 noiembrie 2006 (57 de ani):
    -matematic!

    • nu e cu cuc dar poate canta cucul pt cei ce au bagat-o in beci pe femeia asta nevinovata si careia iau confiscat bunurile restituite de jusititie pe buna dreptate ulterior. Statul luni de zile in beci a dus-0 la tuberculoza si al moarte

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger