AcasăNewsCeasul rau al lui Severin si ceasul de lux al Elenei Basescu

Ceasul rau al lui Severin si ceasul de lux al Elenei Basescu

Sa fii membru al Parlamentului European este intr-adevar o afacere. Se castiga bani frumosi iar politica se face la un alt nivel.

Desi pentru multi romani anul 2010 a fost unul de sacrificii, alesii nostri in Parlamentul European nu au prea simtit criza. Cel putin asa reiese din declaratiile de avere pe anul fiscal anterior, publicate recent.

Cheltuieli de dragul modei

In timp ce alti colegi au ales sa-si umfle conturile, mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu, nu s-a putut abtine sa nu sparga cateva mii de euro. Cocheta cum o stim, EBA si-a imbogatit, in principal, colectia de accesorii de lux. In declaratia de avere precedenta, fiica presedintelui mentiona bijuterii in valoare de 2.500 de euro si ceasuri de 8.000 de euro. In ultima declaratie de avere, cele doua tipuri de bunuri sunt mentionate cumulat, iar valoarea lor a crescut la 12.000 de euro. Asta in contextul in care Elena Basescu a etalat recent un ceas  de mare fita, care nu era trecut in declaratia de avere. Apetitul pentru moda a usurat insa conturile tinerei cu 7.000 de euro.

Bani albi pentru zile negre

Adrian Severin prefera sa puna ban pe ban

Mult mai cumpatat, social-democratul Adrian Severin a mai adaugat in conturi, in ultimul an, 71.000 de euro. Cu aceste economii, europarlamentarul este foarte aproape de momentul in care va ajunge milionar in euro. In cazul lui, orice banut pus “la saltea” este binevenit mai ales dupa scandalul de coruptie in care a fost implicat si care ar putea sa aiba grave consecinte asupra carierei sale politice.  La fel de economi ca si Severin s-au dovedit a fi Sebastian Bodu (PDL) si Victor Bostinaru (PSD). In timp ce democrat-liberalul si-a mai adaugat in conturi suma de 100.000 de euro, social-democratul a pus de-o parte 160.000 de euro. Nici doamnele nu s-au lasat mai prejos, Daciana Sarbu (PSD) ajustandu-si veniturile cu 69.000 de euro iar Monica Macovei (PDL) cu 49.000 de euro.  De departe cea mai modesta ramane social-democrata Corina Cretu care a adunat in conturi putin peste 6.000 de euro.

 

 

author avatar
Adelina Ionicel
616 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte tare! Astia ne reprezinta pe noi, romanii, si interesele noastre. Lor vad ca le merge bine, dar nu si noua. Astea sunt informatiile de care avem nevoie. Macar ne ajuta sa deschidem bine ochii in 2012, cand va sa fie sa dam cu votul in ei. Mai dati-ne din astea.

  2. Da’ ce te-ai infierbantat asa, Manolo? Tu chiar crezi ca e usor sa fii Eba? Nu, nenicule, iti trebuie mult exercitiu in suficientza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger