AcasăNewsCea mai mare nota din Suceava la BAC, luata de un puscarias

Cea mai mare nota din Suceava la BAC, luata de un puscarias

(foto: realitatea.net)

Un puscarias in varsta de 19 ani, inchis pentru trafic de droguri, a reusit sa ia examenul de BAC 2012, sesiunea de toamna, cu media 8.91, cea mai mare din Suceava.

 

(foto: realitatea.net)

Bogdan Vladut Donisan, aflat in spatele gratiilor pentru trafic de droguri, a reusit performanta de a avea cea mai mare medie de la BAC 2012, sesiunea de toamna, din judetul Suceava, acesta, un puscarias in varsta de 19 ani, reusind sa promoveze cu media 8.91.

Mai exact, tanarul puscarias a reusit sa ia nota maxima la geografie, nota 9 la testul scris la limba si literatura romana si nota 7.75 la istorie.

Absolvent al Colegiului Tehnic din Radauti, Bogdan Vladut Donisan a sustinut examenul la acelasi liceu, dar in conditii speciale, fiind transportat in fiecare de catre politisti din arestul politiei la scoala. Acolo, tanarul puscarias a fost supravegheat nu numai cu camere video, ci si de un politist.

„Vreau sa-i multumesc procurorului de caz de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Suceava ca a dat dovada de intelegere si mi-a permis sa sustin acest examen, in conditiile stipulate de Constitutia Romaniei si Legea 275/2006″, a transmis Bogdan Vladut Donisan prin intermediul avocatului sau, informeaza adevarul.ro.

In urma rezultatului de la BAC, acesta se gandesta sa se inscrie si la o facultate din Iasi.

Bogdan Vladut Donisan, tanarul puscarias in varsta de 19 ani, a fost arestat pe 16 iunie 2012, fiind acuzat ca in 2011 si 2012, alaturi de alti tineri, a constituit un grup infractional organizat in scopul savarsirii infractiunii de trafic de droguri.

author avatar
Ionut Zgimbau
617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger