AcasăNewsCea mai GRASA femeie de lume a SLABIT!

Cea mai GRASA femeie de lume a SLABIT!

Charity Pierce, pe cand avea 363 de kg.

Charity Pierce a reusit sa dea jos 200 de kilograme, asta in conditiile in care femeia avea la un moment dat 363 de kg. In varsta de 40 de ani, Charity – originara din Cedar Rapids, statul Iowa – mai are de slabit 90 pentru a ajunge la o greutatea impusa de medici.

Charity Pierce, pe cand avea 363 de kg.

Bine, sa nu va imaginati ca progresul s-a realizat pe baza de diete miraculoase. Nici n-ar fi avut cum. Americanca a suportat cateva interventii chirurgicale de micsorare a stomacului si urmeaza sa mearga din nou la cutit. Desi Charity Pierce isi descrie trupul ca fiind „slut”, ea savureaza deja libertatea de a fi capabila sa mearga si chiar sa conduca o masina.

Inundatii de proportii biblice

Cu autobuzul sau metroul, precum cu barca

Metropola chineza Guangzhou, supranumita si „Orasul Florilor” s-a transformat in „Venetia Chinei” dupa inundatiile fara precedent care au avut loc ca urmare a ploilor abundente si furtunilor abatute asupra regiunii Guangdong. Imaginile au devenit virale pe social media. Ele arata un oras, de 13 milioane de locuitori, care reuseste extrem de greu sa faca fata acestui veritabil potop.

author avatar
Mihai Koblenko
1.646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger