AcasăNewsCea mai buna prietena a Elenei Udrea: "Sunt sigura ca isi va...

Cea mai buna prietena a Elenei Udrea: „Sunt sigura ca isi va face knock-out denuntatorii”

Elena Udrea spera sa scape cat mai rapid de arest

Arestata preventiv pentru infractiunile comise in dosarul „Microsoft”, Elena Udrea a depus mai multe cereri pentru o confruntare cu cei care au depus denunturi impotriva sa.

Elena Udrea spera sa scape cat mai rapid de arest

Daca Stefan Lungu sau Gheorghe Nastasia si-au calcat pe inima si au intors armele, Elena Udrea continua sa se bucure de sustinerea neconditionata a Ruxandrei Dragomir, cea mai buna prietena a sa si fost presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

De altfel, Ruxandra Dragomir a postat de curand un nou mesaj tulburator pe un celebru site de socializare. „Abia astept marea confruntare, Udrea versus resturile lumii! In timp ce unii denunta, iar altii se roaga sa nu fie audiati, Elena cere aceasta confruntare. In opinia mea doar un om care nu are nimic de ascuns isi doreste asa ceva”, este o mic parte din mesajul transmis de Ruxandra Dragomir.

Ruxandra Dragomir o sustine pe Elena Udrea pana in panzele albe

Cea mai buna prietena a Elenei Udrea este convinsa ca „adversarii Elenei Udrea vor fi facuti knock-out, iar spectatorii vor aplauda entuziasmati la final. O confruntare intre Elena Udrea si cei care au depus denunturi impotriva sa este ca o finala de Grand Slam care va fi castigata de Elena, prin delicatete, aratand profesionalism si mult fair-play. Fara indoiala, meciul se va incheia cu o reverenta de multumire in fata publicului larg. Game, set, match. Elena, nu esti singura!”.

Joi se judeca apelul Elenei Udrea la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aceasta contestand masura arestului preventiv. Cel mai probabil saptamana viitoare Elena Udrea va avea confruntari cu cativa dintre cei care au depus denunturi impotriva ei. Avocatul Elenei Udrea sustine ca „mi-a cerut sa fie confruntata cu denuntatorii. Doreste foarte mult sa-i vada pe acesti barbati fata in fata si sa-i priveasca in ochi”.

author avatar
Cristi Ionita
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger