AcasăCea mai ascultatoare pisica din lume! Adoarme la comanda, daca i se...

Cea mai ascultatoare pisica din lume! Adoarme la comanda, daca i se cere! (VIDEO)

Cati pot spune ca au acasa un animalut de companie atat de ascultator, incat sa adoarma cand ii cere stapana, iar in secunda doi sa se trezeasca de parca nici n-a pus geana de geana!

Pe langa faptul ca e dragalasa si pufoasa, matza din imagini a dovedit ca daca vrea, poate avea o rabdare incredibila. Pana la urma nu-i deloc simplu sa adormi, dar mai ales sa te trezesti la comanda. Si daca nici pisicile nu sunt somnoroase… Dar de dragul stapanei sale, pisicuta e gata de orice sacrificiu.

Mai mult, privitorii n-au trecut cu vederea nici faptul ca pare mai mobila decat oricare alta surata de-a ei, dupa felul in care sta tolanita. Inregistrarea, surprinsa intr-o camera dintr-un apartament din Rusia, se adauga celor in care apar caini care executa fara probleme comenzi de genul „culcat”, „sezi” sau „rostogolit”, atat de indragite de iubitorii de animale. Si daca aveti dubii cu privire la ceea ce ii spune stapana simpaticei pisicute, dat fiind faptul ca rusa nu e o limba la indemana foarte multora, aveti frumos si traducerea in engleza, titrata pe filmare.

Asadar, nu vi se pare pisica din imagini una dintre cele mai ascultatoare din cate ati mai vazut?

[youtube]C5jEdySjoXo[/youtube]