AcasăNewsCe zone din tara se afla sub incidenta unei atentionari meteo de...

Ce zone din tara se afla sub incidenta unei atentionari meteo de vant puternic!

Saptamana a inceput cu temperaturi usor mai ridicate decat in zilele precedente, maxime specifice pentru aceasta perioada a tarii, insa chiar daca soarele se intrevede dintre noi, un alt fenomen le-ar putea cauza neplaceri locuitorilor mai multor judete.

Luni la pranz, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis o atentionare nowcasting (valabila pentru un interval de doar cateva ore-n.r) Cod galben de vant. Specialistii informeaza ca in anumite zone din tara intensificarile vor fi mai puternice. Vizate de avetizarea care expira la 14.20 sunt judetele Neamt, Botosani, Suceava si Iasi.

Conform meteorologilor, rafalele pot atinge si chiar depasi 60-65 kilometri/ora, ceea ce inseamna ca locuitorii zonelor amintite ar putea avea serioase neplaceri din cauza vantului. Si asta dupa ce, in ultimelecateva zile ceata a fost cea care le-a cam dat batai de cap atat soferilor, cat si pietonilor. De altfel, reprezentantii ANM au emis mai multe avertizari privind prezenta acestui fenimen, inclusiv pentru ziua de duminica.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger