AcasăCe zici de noua piesa a Antoniei - "Nu stau in Hawaii"?...

Ce zici de noua piesa a Antoniei – „Nu stau in Hawaii”? O vezi hitul verii la Mamaia sau Costinesti?

A venit vara si fanii Antoniei asteptau nerabdatori o melodie ritmata, numai buna de ascultat la terasele de pe litoral. Cantareata a pregatit un cantec in limba romana – „Nu stau in Hawaii” – si acum tot ce-i ramane e sa spere ca melodia va avea cel putin la fel de mult succes ca precedentele.

Antonia isi invita fanii la distractie, convinsa ca „vara asta tine o viata”. Petrecere sa fie: la Mamaia, Costinesti, sau in oras! Important e sa fie prietenii alaturi! Piesa ritmata si cu un text vesel, usor de fredonat,  urmeaza sa aiba cat de curand si un clip.

„Ascultati noul meu single – Nu stau in Hawaii! Va pup”, suna mesajul postat de Antonia in urma cu scurt timp pe contul ei de Facebook. Cat despre primele reactii ale admiratorilor solistei, parerile sunt impartite.  Unora le place piesa, altora nu prea. „Nu e cine stie ce. Sigur se putea si mai bine”, „Foarte bună melodia. Se poate si in romană”, „Aiurea…versurile n-au logica…”, „Nu stau in Hawaii / I don’t know why” …Versuri idioate…n-au niciun macar putina logica sau legatura. Poate sa scrie aproape oricine asa ceva.” – sunt doar cateva dintre comentariile postate de fanii care au ascultat deja single-ul despre distractie, Mamaia si insoritul Hawaii.

[youtube]-oxgPqxR1_U[/youtube]

 

3.360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger