AcasăNewsCe va face Ludovic Orban după ce nu va mai fi premier

Ce va face Ludovic Orban după ce nu va mai fi premier

Întrebat ce va face după ce Florin Cîţu va fi votat prim-ministru, adică în situaţia în care Cabinetul propus de către premierul desemnat va fi învestit de Parlament, Ludovic Orban a cumpănit până să răspundă.

”Sunt preşedintele PNL şi această funcţie este suficient de importantă şi mă onorează suficient de mult astfel încât să-mi pun tot timpul la dispoziţa partidului, dar pe de alta parte sunt şi premier în exerciţiu”, a susţinut, vineri, Ludovic Orban.

509 afisari

10 COMENTARII

  1. Mamuska ma alinta Kostyuska Ludovic , zice ca asa am noroc de copeici , ma tine de zgarda si fac tumbe la Circul de Stat Tiraspol , cotoroanta pastreaza toti banii si pe mine ma trimite sa servesc banane zbarlite din slitul navetistilor de Rabnita . Tot e bine , ma aleg cu propolis revigorant …..hihihihihihihi……!!!!!

  2. Ct va face? Va intra in SOMAJ. Este singurul presedinte din istoria indelungata a PNL, care a lucrat numai la stat, fiind bugetar, dar si SOMER. Ce va face? Va trai din ajutorul de somaj si vreo sinecura de la firma de avocatura Traila. Tot ma intreb cum dreak a putut trai din 300o de lei pe luna o familie compusa din doi adulti si un copil, plus cheltuielile cu intretinerea casei, benzina si intretinerea autoturismului…Ce vraji a facut sa realizeze aceasta performanta…Sa ne spuna si noua si saracilor din Romania cum a reusit aceasta minune….

    • Eu sunt in somaj de la fatare , ma intereaza de altii in loc sa-mi vad de salvarii rupti in cur . Rectific : Sa ne spuna si noua , boschetarilor din Tiraspol , cum reusesc asemenea minuni cei ce muncesc corect si cinstit , nu trantori idioti ca mine ce taie frunza la caini prin presa romaneasca pentru un pumn de copeici !

  3. Eu l-am vazut pe Orban, vanzand seminte prajite de dovleac in piata, de acolo bogatia, sau din dovleacul propriu ? Vindea cu pumnul semnite, intr-o papornita de contabil, si vorbea arde – leneste

  4. Cred ca l-am confundat cu Suvorov , n-am cum sa-l vad pe Orban in Romania atata timp cat halesc govno cu stevie in Gregoriopol !

  5. @ Probabil că nominalizarea la funcția de prim ministru a domnul Nicușor Dan ar fi adus mai multe voturi partidelor de dreapta decât candidatura pentru funcția de primar la primăria capitalei, funcție la care totuși Gabriela Firea este o candidată redutabilă, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger