AcasăNewsCe va face Firea dupa ce a ramas simplu membru in PSD....

Ce va face Firea dupa ce a ramas simplu membru in PSD. Pentru ce functie ar putea candida

De data asta, ziaristul din doamna primar i-a tras clapa

Dupa ce, in cateva ore, despre Gabriela Firea s-a aflat ca a ramas fara toate functiile de conducere in PSD, primarul Capitalei a anuntat ce planuri are pentru perioada urmatoare. Ele nu includ, din cate spune edilul Bucurestilor, si o candidatura la prezidentialele de anul viitor.

„Imi voi continua activitatea de primar general (…) probabil ca va fi mai greu, dar eu fac apel de fiecare data la consilierii generali sa voteeze cu gandul la cei care i-au ales”, a sustinut Firea.

Intrebata daca are de gand sa candideze – eventual ca independent – la alegerile prezidentiale, Firea a amintit ca a dezmintit pana acum zvonurile ca ar vrea sa intre in cursa pentru Cotroceni. „Nu s-a pus niciodata problema, nu am facut niciodata aceasta afirmatie (…) probabil ca s-au cautat tot felul de motive, inchipuite si inventate, astfel incat desfasuratorul expulzarii mele din conducerea PSD fie mai bogat”, a lamurit Firea, inainte de a spune ca are de gand sa-si incheie mandatul la Primaria Capitalei, si ca daca va considera ca e cazul va mai candida o data. „Daca voi considera ca este oportun, voi candida pentru un nou mandat la Primaria Generala a Capitalei”, a conchis Firea.

472 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai o sa divorțeze de Pandele. Cum nu are susținere și nu a făcut nimic o sa piardă primăria. O sa vina cu cvuri pe la redacție ca dacă se iveste poate sa o angajați ca a făcut injurnalism și ca nu cere mult. De o pita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger