AcasăNewsCe tronsoane de drumuri nationale sunt inchise, marti, ca urmare a vremii...

Ce tronsoane de drumuri nationale sunt inchise, marti, ca urmare a vremii nefavorabile

Efectele ninsorilor si ale viscolului care s-au semnalat, in ultimele zile, in mai multe regiuni din tara continua sa afecteze circulatia rutiera.

UPDATE2: La ora 13.30, Centrul Infotrafic a precizat ca s-a reluat circulatia pe pe DN22 Braila – Ramnicu Sarat pentru toate categoriile de autovehicule, si ca raman inchise doar urmatoarele tronsoane de DN-uri: DN3 Ostrov – Baneasa (jud. Constanta); DN22F Horia – Nalbant (judetul Tulcea); DN22A, in judetul Tulcea, pe tronsoanele limita cu judetul Constanta – Rahmanu si Nicolae Balcescu – Cataloi si DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea).

Totodata, e important de stiut faptul ca masinile circula din nou pe tronsonul Lehliu-Gara – Drajna al Autostrazii Soarelui, pe ambele sensuri, si ca autovehiculele ruleaza in coloana, insotite de echipaje de politie rutiera.

UPDATE: Din datele anuntate de sursa mentionata, la ora 12.45, rezulta ca pe autostrada A2 traficul rutier pe tronsonul Lehliu-Gara – Drajna s-a reluat, insa doar pe sensul de mers catre Constanta (calea I), unde autovehiculele circula in coloana, avand in preajma masini ale politiei rutiere.

De asemenea, soferii sunt informati ca s-a redeschis circulatia autovehiculelor pe DN22 Braila – Ramnicu Sarat, dar si ca pe DN24A Murgeni – Berezeni, in judetul Vaslui, conducatorii auto trebuie sa tina cont ca exista o restrictie in cazul autovehiculelor ce depasesc limita a 7, 5 tone.

Mai mult, zapezii depuse pe carosabil, care ingreuneaza deplasarea autovehiculelor, i se adauga si ceata, prezenta in aceasta dimineata in cateva zone.

De exemplu, negura, care se semnaleaza in zona sectorului Bucuresti – Lehliu al Autostrazii A 2 (Bucuresti-Constanta), din cate se mentioneaza, la ora 9.30, in cele mai recente date facute publice din directia Centrului Infotrafic al Politiei Romane, duce la scaderea vizibilitatii la aproximativ 100 de metri. Totodata, soferii trebuie sa aiba in vedere faptul ca tronsonul Lehliu – Fetesti al autostrazii A2 ramane inchis.

Sunt inchise, si la aceasta ora, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

DN3 Ostrov – Baneasa (jud. Constanta);

DN22F Horia – Nalbant (judetul Tulcea);

DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârșova (jud. Constanta) si Cataloi – Nicolae Balcescu (jud.Tulcea);

DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);

DN24D la limita cu judetul Vaslui pana catre intersectia cu DN26.

Nu in ultimul rand, trebuie amintit faptul ca, urmare a faptului ca s-au desprins pietre de pe versanti, circulatia rutiera se mentine blocata pe DN57 Cozla – Svinita, in judetul Caraș-Severin, din cate mentioneaza aceeasi sursa.

Ca urmare a vremii nefavorabile si a carosabilului ce poate deveni alunecos, conducatorilor auto li se recomanda sa nu porneasca la drum fara sa aiba masinile echipate cu anvelope de iarna, fara sa aiba rezerve de combustibil si, mai ales, sa manifeste prudenta in delasare.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger