AcasăNewsCe trenuri sunt anulate si cate linii ferate sunt inchise, luni, din...

Ce trenuri sunt anulate si cate linii ferate sunt inchise, luni, din cauza ninsorii!

Desi sunt mai putine probleme pe calea ferata decat in ziua precedenta, urmare a precipitatiilor abundente si a viscolului, si luni exista cateva zeci de trenuri anulate, precum si doua linii ferate inchise circulatiei.

In ciuda interventiei echipajelor de deszapezire, care se lupta sa curete sinele de cale ferata, circulatia este ingreunata in continuare de ninsoarea viscolita. Reprezentantii CFR au anuntat ca se lucreaza cu pluguri pentru deszapezirea liniilor si a macazurilor in statiile de cale ferata unde zapada viscolita se depune in strat gros.

Din cauza conditiilor meteo dificile o serie de trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, motiv pentru care s-ar putea inregistra intarzieri pana la destinatie.

Meteorologii au emis noi avertizari pentru ziua de luni. Astfel, vremea continua sa fie rece si ca nu am scapat de vantul care spulbera zapada Estul, dar si sud-estul tarii se afla sub incidenta unor coduri portocaliu, respectiv galben de ninsori si viscol, ce expira la orele 23.

VEZI AICI LISTA trenurilor anulate!

Sursa foto: emaramures.ro

404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger