AcasăNewsCe trenuri sunt ANULATE, miercuri, din cauza viscolului si unde sunt restrictii...

Ce trenuri sunt ANULATE, miercuri, din cauza viscolului si unde sunt restrictii pe calea ferata!

Vremea rea – viscolul si ninsorile abundente- ingreuneaza traficul pe calea ferata, ca urmare calatorii sunt informati ca, miercuri, nu mai putin de 144 de trenuri sunt anulate, si mai multe linii ferate supuse unor restrictii de circulatie.

Pasagerii care luau in calcul deplasarea cu trenul catre diverse destinatii din tara, miercuri, sunt sfatuiti sa se informeze din timp cu privire la conditiile de trafic feroviar, ca urmare a inrautatirii conditiilor meteo. CFR a anuntat ca la orele pranzului exista un numar de peste 100 de trenuri anulate, pe diverse rute din tara, dar si 11 linii cu circulatia restrictionata din cauza sulurilor de zapada, dar si a vantului puiternic, ce ingreuneaza deplasarea trenurilor, dar si a echipajelor de la deszapezire. VEZI LISTA trenurilor anulate, dar si a liniilor de cale ferata cu restrictii de circulatie AICI.

Reprezentantii CFR informeaza ca angajatii companiei continua sa intervina cu utilaje pentru a deszapezi liniile de cale ferata. De asemenea,reprezentantii Cailor Ferate au anuntat ca, daca situatia o impune, vor fi introduse limitari de viteza, aspect ce ar putea duce la intarzieri ale trenurilor.

Meteorologii au anuntat ca, miercuri, pana la orele 23,  Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei se vor afla sub incidenta unei avertizari COD GALBEN, de ninsori si vant puternic, ce va troieni zapada. De asemenea, Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea se vor afla, pana la noapte, sub COD PORTOCALIU de ninsoare si viscol, reprezentantii ANM anuntand ca vantul va sufla cu putere si ar putea depasi chiar si 70 de km/h, la rafala.

Sursa foto: emaramures.ro

 

413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger