AcasăNewsCe traseu are linia special infiintata de RATB pentru Noaptea Muzeelor 2014...

Ce traseu are linia special infiintata de RATB pentru Noaptea Muzeelor 2014 (17-18 mai)!

Cei care doresc sa se plimbe, in noaptea de sambata spre duminica, pe la cat mai multe insitutii de cultura si sa faca economie de timp, intre destinatii, primesc o veste buna.

Intre orele 21 si 4, in noaptea de 17 spre 18 mai, circula o linie special infiintata de catre reprezentantii Regiei de Transport Bucuresti, in sprijinul locuitorilor care vor sa treaca pragul cator mai multe muzee, in noaptea in care acestea sunt deschise si pot fi vizitate gratis!

Ca urmare, daca nu vreti sa mergeti pe jos, pentru ca s-ar putea sa ploua si nici sa va urcati la volanul masinii personale, aflati in cele ce urmeaza traseul pe care va circula linia speciala infiintata pentru „Noaptea Europeana a Muzeelor” si care va trece prin dreptul celor mai cunoscute si frecventate institutii culturale din Capitala.

Astfel, daca vreti sa vizitati Muzeul National de Arta contemporana, Muzeul Militar National, Muzeul de Istorie, linia speciala de transport in comun opreste special in aceste statii. Parcursul liniei RATB pentur care tariful unei calatorii este cel obisnuit, de 1, 3 lei, e, asadar, urmatorul: „Palatul Parlamentului (Muzeul National de Arta Contemporana), Cal. 13 Septembrie, Str. Izvor, Bd. B. P. Hasdeu, Str. Vasile Parvan, Cal. Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu (Muzeul Militar National), Str. Baldovin Parcalabul, Bd. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Cal. Grivitei, Bd. Dacia (Muzeul Literaturii), Piata Romana, Cal. Dorobantilor (Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi), Bd. Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff (Muzeul National de Geologie), Piata Victoriei, Cal. Victoriei (Muzeul National George Enescu, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul Municipiului si Muzeul National de Istorie), Splaiul Independentei, Piata Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Cal. Serban Voda, Piata Eroii Revolutiei (Muzeul Bellu) cu intoarcere pe Sos. Viilor, Str. Dr. Istrate, Parcul Carol (Muzeul Tehnic National) Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Bd. Libertatii, Cal. 13 Septembrie”, mentioneaza RATB, prin intermediul unui comunicat.

Totodata, reprezentantii regiei amintesc faptul ca liniile de noapte, care au trasee in zona muzeelor deschise in cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor”, circula pe intreg parcursul noptii de 17 spre 18 mai. Acestea sunt:  N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 si N121.

Citeste si: NOAPTEA MUZEELOR 2014 (17-18 mai): Ce institutii culturale poti vizita in aceasta noapte!

336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger