AcasăNewsCe surprize ti-a pregatit o agentie de turism pentru vara lui 2021?

Ce surprize ti-a pregatit o agentie de turism pentru vara lui 2021?

In prezent, turistii vor sa aiba parte de cele mai intense experiente, la un pret care sa nu “rupa” buzunarul. Prin urmare, o agentie turism care doreste sa tina pasul cu cele mai exigente cerinte trebuie sa dispuna de oferte imbatabile, care garanteaza un sejur de neuitat! Astfel, o mare parte dintre agentii de turism s-au transformat in adevarati “consultanti” de concediu, cautand in permanenta cele mai avantajoase oferte, care reusesc sa intruneasca asteptarile turistilor.

Care sunt ofertele cele mai cautate?

O agentie de turism din Romania, care dispune de experienta necesara, este gata sa puna la dispozitia turistilor atractii de top, fie sub forma de vacante, fie sub forma de circuite exotice, alaturi de numeroase oferte last minute sau early boooking! De asemenea, este important ca ofertele sa fie variate, cuprinzand astfel excursii in tari de vis, dar si sejururi in Romania, ideale pentru cei care vor sa cunoasca in detaliu frumusetile pamanturilor natale.

Cu toate acestea, multi turisti fac apel la o agentie de turism pentru alegerea unei vacante in statiunile de pe litoralul Bulgariei, Greciei sau Turciei. Ofertele atragatoare sunt perfecte pentru oricine doreste un concediu pentru a-si “reincarca bateriile”, iar preturile competitive, precum si deschiderea catre turism a acestor tari sunt factori care atarna greu in alegerea unei vacante pe cinste!

Exista, desigur, si turisti care vor sa isi petreaca aceasta vara intr-un cadru exotic, precum statiunile din Egipt, care atrag din ce in ce mai multi vizitatori. Acestea ofera facilitati nenumarate atat pentru tineri, cat si pentru familiile cu copii, iar hotelurile si pensiunile sunt printre cele mai moderne, ideale pentru un sejur all-inclusive!

Cei care isi doresc o vacanta de lux pot opta pentru un sejur in Dubai, o experienta la superlativ, care nu conteneste sa uimeasca pana si pe cei mai exigenti! Cu toate acestea, pretul pentru o saptamana de concediu, care include transportul, cazarea, asistenta turistica si asigurarea medicala si storno Covid-19 graviteaza in jurul sumei de 1000 de euro pentru doi adulti! Acest lucru este posibil datorita perseverentei agentilor de turism, care cauta zi si noapte cele mai competitive preturi de pe piata!

Tot in jurul acestei sume pot fi regasite si alte excursii exotice in destinatii de pe peste ocean, precum Cuba, Republica Dominicana, Mexic sau chiar Thailanda. Cu siguranta insa, avand in vedere climatul pandemic actual, multi turisti opteaza pentru super-ofertele agentiilor de turism in locatii precum Tenerife, Madeira sau Dubrovnik, pe coasta Croatiei. Pretul pentru acestea, in aceleasi conditii descrise mai sus, este in jur de 800 de euro, in functie de facilitatile oferite, dar si de perioada din an a sejurului.

Desigur, vara este anotimpul ideal pentru circuite culturale, in zone precum Scandinavia, Cehia sau Portugalia, dar si in alte regiuni de pe glob, precum America de Sud, SUA, Canada, Iordania sau Maroc.

Nu in ultimul rand, o agentie de turism cu experienta are in oferta si multiple variante de excursii in Romania, pe litoral, la munte, in Delta Dunarii sau in statiunile balneare. Preturile atractive, dar si calitatea serviciilor conving pe multi turisti sa opteze pentru un astfel de concediu.

In concluzie, daca vrei sa ai parte de o vara de neuitat, in care distractia si relaxarea sunt puse pe primul loc, cauta o agentie turism cu experienta, studiaza ofertele si bucura-te de un sejur ca in povesti, alaturi de cei dragi!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger