AcasăNewsCe surprize pregateste Oprescu pentru USL inaintea alegerilor

Ce surprize pregateste Oprescu pentru USL inaintea alegerilor

Candidatura lui Sorin Oprescu este la fel de “sigura” ca si independenta sa politica

Conform ultimelor informatii vehiculate in culisele dambovitene, nu este exclus ca Sorin Oprescu sa renunte la candidatura in ultima clipa.

Candidatura lui Sorin Oprescu este la fel de “sigura” ca si independenta sa politica

In ceea ce-l priveste pe Sorin Oprescu, tabloul general arata cam asa: actualul primar general se jura ca va candida pentru un nou mandat din postura de independent sustinut de USL, pesedistii ii transmit ca poate conta pe ei, iar liberalii se chinuie sa-i bage pe gat sigla USL. Chiar daca unii dintre penelisti au trecut la amenintari voalate, gen “cautam si alti candidati”, este clar ca Opozitia nu poseda personalitatile marcante pasibile sa-i cucereasca pe bucuresteni, prin urmare tot Oprescu ramane candidatul de baza. Asa stand lucrurile, o retragere a lui din cursa, cu putin timp inainte de scrutin, ar lasa practic USL-ul in fundul gol. Foarte ciudat este ca, in decurs de o luna, se vorbeste pentru a doua oara de o posibila retragere a lui Sorin Oprescu. “Uselistii stiu foarte bine ca Oprescu ar putea renunta la candidatura pe fondul problemelor grave pe care le are. Dosare mai vechi, cu care Sorin Oprescu a mai fost santajat, dar si dosare mai noi.  Unele dintre ele sunt in line dreapta”, afirma, cu subiect si predicat Cozmin Gusa, in august a.c. Iata ca aceeasi informatie este vehiculata acum pe bursa de zvonuri politice. Din ea lipsesc ce-i drept dosarele mentionate de Gusa, dar apare in schimb numele lui Neculai Ontanu.

Ontanu, bagat si el in ruleta candidaturilor pentru Bucuresti

Neculai Ontanu, inclus in ecuatia electorala a Puterii

Un Ontanu pe care unii il vad potrivit sa scoata Puterea din impas, nu Opozitia din necazul in care ar arunca-o dezertarea lui Oprescu. Mai exact, se merge pe ideea ca actualul primar de la sectorului 2 ar putea candida la Primaria Capitalei in numele PDL si UNPR.  “Eu sunt convins ca si la nivelul municipiului Bucuresti vom gandi o strategie comuna cu PDL, in primul rand, si vom castiga alegerile”, declara deunazi Gabriel Oprea, liderul UNPR. Context in care Oprea a avut grija si sa pedaleze pe buna cota de imagine de care beneficiaza uneperistul lui de la 2, Neculai Ontanu. Cu Oprescu pus sub semnul intrebarii si cu pedelistii care fac coada la candidatura pentru PMB (Silviu Prigoana, Theodor Paleologu, Cristian Preda, ba chiar si Monica Macovei), rezulta ca necunoscute sunt in continuare caile alegerilor locale, atat Opozitie, cat si pentru Putere.

author avatar
Simona Badulescu
759 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger