AcasăNewsCe surprize de proportii au avut doamnele deputat

Ce surprize de proportii au avut doamnele deputat

Preluarea mandatului de parlamentar presupune indeplinirea unor formalitati. Semnaturi peste semnaturi, o tona de hartii de completat etc. Pe langa toate acestea, alesii trebuie „sa se traga-n poza”, fotografiile fiind utilizate atat pentru legitimatii, cat si pentru paginile personale.

Daca domnii trec rapid peste acest moment, fiind preocupati doar sa le stea cravata la locul ei, doamnele iau foarte in serios acest moment. Merg la coafor, isi aplica un machiaj deosebit si au grija sa poarte haine in nuante care sa le scoata in evidenta trasaturile. Ceva mai pretentioase, social-democratele Ana Birchall, Manuela Mitrea sau Simona Bucura  nu au dorit sa faca poze la perete, fundalul si lumina probabil ca nu le avantaja, si au transmis Camerei Deputatilor un set de fotografii bine lucrate in photoshop.[nggallery id=319]

In schimb, alte doamne deputat s-au trezit ca in pagina personala de pe site-ul cdep.ro, in locul unei imagini mai mult sau mai putin reusite, era postata o harta a Romaniei. Este cazul Valeriei Schelean (PDL), al Ralucai Surdu (PNL) dar si al Doinei Pana, ministrul delegat pentru Dialog Social. Explicatia ar fi ca distinsele doamne nu au transmis la timp fotografiile si CV-urile, angajatii Camerei fiind nevoiti sa improvizeze.

Adriana-Doina Pana
In loc de poza, doamna ministru are o harta
Valeria-Diana Schelean
Democrat-liberala a fost inlocuita tot cu o harta

 

Raluca Surdu
Pagina frumoasei blonde nu a fost completata inca
author avatar
Adelina Ionicel
1.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger