AcasăNewsCe spune Vadim Tudor despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu: Un om frumos,...

Ce spune Vadim Tudor despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu: Un om frumos, sa il bagi ca pe un gratar cu mititei in foc!

Corneliu Vadim Tudor

Politicianul Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, ca nu stia ca Sergiu Nicolaescu si-ar fi dorit sa fie incinerat si ca regizorul „merita funeralii nationale” si „trebuia inmormantat la Bellu”.

Corneliu Vadim Tudor

Liderul PRM spune ca si-ar dori sa mearga la mormantul lui Nicolaescu, sa se reculeaga. „Fac un apel (la familie-n.r), vreau sa merg si eu cu flori la el. El e un model. E o problema de ordin moral si social. (…) Un om ca Sergiu Nicolaescu nu-si mai apartine, nu mai apartine nici familiei, ci civilizatiei romanesti. (…) Noi cui ii ramanem? Vrem sa vedem o cruce la mormantul lui! (…) Omul nu e un trabuc, nu e o tigara, sa-l bagi in scrumiera! Intr-un fel te duci la un mormant si intr-un altfel la o urna. Nu este frumos!”, a spus Vadim, intr-o interventie telefonica, la Romania TV.

Vadim considera ca Nicolaescu ar fi trebuit sa aiba parte de funeralii nationale. „Sergiu merita funeralii nationale. Ce-a facut el pentru Romania, n-a facut o pleiada de generali pentru armata romana. (…) El trebuia inmormantat la Bellu (…) sa se duca lumea in pelerinaj”, a continuat politicianul. Vadim a incheiat interventia sa spunand ca e intristat de aceasta decizie. „Un om frumos, impunator, care radia lumina in jurul lui, sa il bagi ca pe un gratar cu mititei, sa-l bagi in foc”, a completat politicianul.

Sergiu Nicolaescu a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias din Capitala. Cunoscutul actor, scenarist si regizor avea 82 de ani. Sicriul cu trupul sau a fost depus vineri la Cercul Militar National, pentru ca marele public sa-si poata lua ramas bun de la cineast.Cineastul urmeaza sa fie incinerat, sambata.

1.331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger