AcasăNewsCe spune Toni Grebla dupa decizia de achitare

Ce spune Toni Grebla dupa decizia de achitare

Toni Grebla va fi azi prezentat judecatorilor cu propunere de arest la domiciliu

In cursul zilei de vineri, fostul judecator al Curtii Constitutionale a fost achitat, in prima instanta, de toate acuzatiile pe care i le adusesera procurorii anticoruptie, in dosarul trimis in instanta in toamna lui 2015.

Lesne de inteles, Grebla a fost bucuros sa afle decizia Inaltei Curti de Casatie. Intr-o interventie telefonica la Antena 3, fostul senator a adus in discutie demisia sa de la CCR, pe fondul acestei anchete. „Am spus inca de la inceputul urmaririi penale si de la chemarea la DNA ca n-am nicio legatura cu acuzatiile si am ales sa demisionez de la CCR pentru ca vulnerabiliza activitatea Curtii, supusa de multa vreme unor presiuni nepermise”, a declarat Grebla, citat de antena3.ro.

Cat despre hotararea Curtii Supreme – care nu e definitiva, procurorii avand posibilitatea sa o conteste – fostul magistrat CCR a subliniat ca „solutia este cea fireasca, iar judecatorii dovedesc din ce in ce mai mult ca judeca dupa probele de la dosar si nu dupa niste criterii, tinte stabilite de SRI si DNA”.

Va amintim ca DNA l-a acuzat pe Toni Grebla, intre altele, de trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii.

272 afisari

3 COMENTARII

  1. L-au tracasat și trambalat pe om, nevinovat. Îmbolnăvim oameni nevinovați, de atâta stress și, eventual, îi omorâm cu zile. Parcă era ceva legat și de niște capre. L-au găsit pe public enemy number 1, ce mai! În loc să fim scăpați de cei care nu se văd dar se știu, de rechinii rechinilor, ni se servesc acar-păuni.

  2. Măi Greblă, dacă pe judecători i-ai „prostit”, pe noi nu ne prostești. Ai scăpat cu relații, șpagă și un dosar prost făcut de procuror. Ești un borfaș ca toți ceilalți. „Hoțul ne-prins, e negustor cinstit”. Zicala asta populară ți se potrivește la fix.

  3. Dacă prin absurd chiar ești nevinovat și ai sânge în instalație, dă în judecată procurorul care ti-a întocmit dosarul și pe martorii mincinoși ai acuzării și cere daune cu specificația să plătească din buzunarul lor. Dacă, dacă totuși ești vinovat, să faci pușcărie și să plătești daune statului, iar judecătorul care te-a „spălat” de acuzații să fie dat afară din magistratură și să nu mai aibă voie să profeseze în România toată viața. Ești de acord ?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger