AcasăNewsCe spune Toba despre Despescu si Gavris

Ce spune Toba despre Despescu si Gavris

De la Curtea Suprema, unde a fost audiat, vineri, ca martor intr-unul din dosarele afaceristului Sebastian Ghita, fostul numar 1 in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si, ulterior, in cadrul Ministerului de Interne a raspuns intrebarilor presei cu privire la scandalul momentului, iscat dupa acuzatiile ce de agresiune sexuala ce planeaza in dreptul unui politist de la Rutiera.

Petre Toba

„In momentul de fata, cred ca nici Despescu si nici Gavris nu au vina vizavi de ceea ce s-a intamplat”, e de parere Petre Toba, in ceea ce ii priveste pe seful Politiei Romane si, respectiv, al Serviciului Omoruri, pe care ministrul de Interne i-ar vedea plecati din actualele functii, urmare a scandalului iscat de cazul agentului Stan.

Totodata, fostul sef al IGPR a explicat, printe altele, ca „toate sesizarile cu privire posibilele fapte penale comise de catre politisti imediat se sesizeaza Parchetul, Parchet care initiaza o cercetare penala. Pe perioada cercetarii in dosarul penal, procedura disciplinara se suspenda. Asa era procedura atunci. Acum nu cred ca s-a schimbat”.

426 afisari

1 COMENTARIU

  1. PETRE 5 IISUS 5, MARIA 5; PETRE 15 Dumnezeu 15; PE.T.RE. PERE, T-Tișbitul. Perele Lui Iisus, Perele lui Tișbitul; Tobă 7/4 Hristos 7, Ilie 4, TOBĂ 4 ILIE 4; T.O.B.Ă. TB-Tișbitul, OĂ-Oameni. Oamenii după Tișbitul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger