AcasăNewsCe spune tatal Angelinei Jolie despre pasul facut de fiica sa catre...

Ce spune tatal Angelinei Jolie despre pasul facut de fiica sa catre divort

Informatia conform careia actrita in varsta de 41 de ani a pornit demersurile presupuse de procedura desfacerii casatoriei care o leaga, de aproape doi ani, de celebrul Brad Pitt a iscat rumoare atat in stralucitoarea lume a Hollywood-ului, cat si in randul fanilor cuplului alintat „Brangelina”.

Insa cei care pot spune cu adevarat ce anume impact are aceasta decizie in randul celor doi actori si ai celor sase copii pe care ii cresc, dar de care Angelina ar vrea sa se ocupe exclusiv, odata pronuntat divortul, sunt apropiarii familiei si mai ales rudele.

Drept urmare e firesc ca printre primii intrebati despre aceasta schimbare radicala aparuta intr-un tablou de familie ce parea aproape de ideal a fost tatal lui Jolie, Jon Voight. Actorul in varsta de 77 de ani a admis, intr-o declaratie acordata „Inside Edition”, ca totul ” e foarte trist”, lasand sa se inteleaga ca, desi nu stie exact despre ce e vorba, daca s-a ajuns ca fiica sa sa faca acest pas, trebuie ca aceasta a avut un motiv intemeiat. „Ceva foarte serios trebuie sa se fi intamplat ca Angie sa ia o astfel de decizie”, a adaugat parintele lui Jolie.

La randul sau, intr-o prima reactie avuta pe acelasi subiect, Brad Pitt s-a declarat „intristat” de aceasta situatie, subliniind, insa, ca principala lui preocupare o reprezinta copiii sai si ai Angelinei. DETALII AICI.

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger