AcasăNewsCe spune Sorin Ovidiu Vîntu despre fraţii Tate: "După unii, sunt nişte...

Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre fraţii Tate: „După unii, sunt nişte cocalari”

Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre fraţii Tate: "După unii, sunt nişte cocalari"

Poliția are la dispoziție mai puțin de două săptămâni pentru a-i inculpa pe frații Tate sau pentru a găsi suficiente dovezi pentru a convinge un judecător să le prelungească detenția în timp ce ancheta continuă.

În weekend, poliția a confiscat mai multe mașini din vasta colecție a lui Tate – inclusiv un Porsche strălucitor, de culoare gri – în timpul unor raiduri la proprietățile sale.

Fraţii Tate, şmecheri sau cocalari?

Sorin Ovidiu Vîntu s-a referit pe scurt şi la cazul fraţilor Tate, despre care a spus că nu ştie absolut nimic.

Habar n-am cine sunt băieţii ăştia. Dupa unii sunt niste cocalari, nascuti si crescuti prin alta parte, dar cu similitudini cu cocalarii romani. Dupa altii sunt niste tipi de succes. Habar n-am. Dupa altii sunt infractori, daca ar fi să te iei dupa minunata justitie romana.

Dar ce e cert este ca nu-i paste niciun pericol in puscarie. Nu exista asasinate in puscariile romanesti, nu are cine sa asasineze. Deci chestia aia ca ii paste asasinatul in puscarie e o prostie si va spun in cunostinta de cauză„, a spus Vîntu despre fraţii Tate.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

author avatar
Andrei Ștefan
1.782 afisari

11 COMENTARII

  1. Da, Sorinele… poate ii baga la tine pe sectie, s-o puneti de un FNI v.2 sau te invata baietashii sa te apuci de videochat cu tema macroeconomica.
    La cat de simpatici sunteti, macar de inca vreo cateva bulioane, tot ii prostiti pe romani.
    Daca-ti iese, imi dai 10 %, ca ti-am dat idea, manca-te-ar mustele de priceput.
    Ma suni pe adresa redactiei.

  2. Daca Sorin Vantu nu ii cunoaste inseamna ca fratii sunt nevinovati.
    Excrocii se stiu intre ei.

  3. Ai dreptate un handicapat care vindea prajituri furate a ajuns sa ne dee sfaturi,mai puscariasule de drept comun…HOOO,ai luat banii de la oameni JEG PENAL!!

  4. Așa zic escrocii :,,Tu mi-ai dat banii, cine te-a pus ?”
    Măcar de ați fi făcut cu banii aceia afaceri onorabile, să dați pîine (salariu) la cît mai mulți oameni ! Că în privința justiției din România sînt lămurită . Nu știu cum de v-au arestat . N-ați dat taxa, nu v-ați făcut de neînlocuit sau… ,,ghinion” ?
    Și acum ce pretindeți ? Să ne ducem spre Rusia ? Domne, ăia chiar sînt nebuni ! Visează la ornitorinci și război sfînt ca islamiștii de ev mediu ! Nici Occidentul nu e departe de nebunie – Papa Benedict a explicat de ce, dar numai cînd mă gîndesc la ruși, îmi vine să plec și eu spre Occident . Aici e vorba să alegem între două rele . Rușii sînt pericolul imediat .
    Rămîn la părerea că, după covid, războiul ăsta e un alt experiment social. Dacă la covid ne-am pus problema să ne vaccinăm sau nu vecinul, acum punem problema dacă
    să-l omorîm sau nu. Și nu asta ar fi cel mai rău lucru ! Ci acela că o facem pe un ton de parcă am fi la shopping : ,, Să cumpărăm sau nu lucrul acesta ?” De parcă o ființă umană e iun… lucru .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger