AcasăNewsCe spune mama politistului Gigina, dupa votul in cazul Oprea

Ce spune mama politistului Gigina, dupa votul in cazul Oprea

La momentul mortii tanarului politist, colegii sau au transmis un mesaj de condoleante

Carmen Gigina a urmarit cele intamplate deunazi in Senat, dar si declaratiile lui Gabriel Oprea, facute in cadrul si la finele sedintei de plen in care votul dat pe marginea cererii DNA, vot care l-a scapat de emotii, odata ce solicitarea a fost respinsa.

La momentul mortii tanarului politist, colegii sau au transmis un mesaj de condoleante

Pe langa presedintele Iohannis, care a transmis un punct de vedere prin intermediul purtatorului sau de cuvant, dupa votul din Camera Superioara a Legislativului, in cazul Oprea, o reactie – de aceasta data una de suflet – a venit si din partea femeii care i-a dat viata tanarului om al legii care insotea, in octombrie anul trecut, pe motocicleta, desi afara ploua, dispozitivul auto al vicepremierului de la acea vreme.

E lesne de inteles ca femeii nu i-a fost usor sa urmareasca cele intamplate in Parlament si sa afle rezultatul votului in cazul Oprea. „Cel care sta cuminte pe bancheta din spate a masinii nefacindu-se vinovat de nimic, traiesc frumos,vazindu-si linistit de viata,ba chiar se pling de cosmarul trait….”, noteaza mama tanarului Bogdan Gigina, pe pagina sa de Facebook.

Va amintim ca senatorii au respins cu 73 de voturi cererea DNA-ului. Au fost 45 de voturi „pentru”, si 6 abtineri. Daca inainte de vot fostul sef al MAI incerca sa isi convinga colegii ca e nevinovat, aducand in discutie, printre altele, urmatorul argument: „aflat pe bancheta din spate nu puteam sa comit aceasta ucidere din culpă”, dupa vot, Oprea a declarat urmatoarele: „A murit un copil, un coleg, ma aflam la datorie, nu am fost nici la restaurant, nici cu alte persoane in masina (…) nu ministrul stabileste traseul (…) nici nu l-am cunoscut, o sa duc crucea asta toata viata”.

234 afisari

1 COMENTARIU

  1. Consiliul Superior al Magistraturii trebuie să ia în considerare posibilitatea de a fosrmula o sesizare la Curtea Constituțională a României, pentru conflict între puteri.
    PAI DACA Comisia Juridică a Senatului a dat undă verde începerii urmăririi penale împotriva lui Oprea SENATORII CU 1,5 NEURONI, FARA DISCERNAMANT DE CE S-AU OPUS???? DOAR PT CA SUNT FRICOSI SAU MAFIOTI ORI CA SA INTARATE POPULATIA IMPOTRIVA DNA SI A JUSTITIEI ??? TREBUIE IESIT IN STRADA CU MIC CU MARE CA SA CURATAM SOCIETATEA DE ACTUALA CLASA POLITICA plina de GUNOAIE UMANE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger