AcasăNewsCe spune Carmen Serban dupa controversa iscata de filmarea clipului in biblioteca...

Ce spune Carmen Serban dupa controversa iscata de filmarea clipului in biblioteca UMF

In prima faza s-a aflat ca in biblioteca Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila” s-au filmat cadre pentru clipul unei piese a solistei Carmen Serban.

Apoi ca se fac verificari interne la nivelul unitatii de invatamant superior, dupa ce imaginile din videoclipul melodiei „Daca te incurc” al cantaretei au devenit publice.

Lipsea, insa, punctul de vedere al solistei. Care opinie a venit, in cursul dupa-amiezii, prin intermediul unei alte filmari – de aceasta data facuta chiar de catre Carmen Serban, pe propria pagina de Facebook.

Cantareata din Timisoara, cunoscuta ca interpreta a unor melodii de petrecere – inclusiv manele, a ales sa dea cateva explicatii si pe o retea de socializare. Si sa spuna ca a avut unda verde pentru filmarile care au iscat discutii pe intreg parcursul zilei, filmari care s-ar fi derulat in vacanta de vara. Carmen Serban a sustinut ca filmarile s-au facut „intr-o biblioteca frumoasa s faimoasa si Bucuresti. Este drept – am avut, am autorizatia pentru aceste filmari, eu nu fac nimic ilegal, clar. Filmarile au fost facute in cadrul bibliotecii unei Universitati din Bucuresti, insa in perioada de vacanta (…) la inceputul lunii august. Au durat 5 ore, nu cred ca am impiedicat cu nimic procesul de invatamant (…) genul muzical piesei este de club, este cu totul altceva decat am facut pana acum”.

Carmen Serban a admis ca tot raul a fost spre bine, in sensul ca piesa ei s-a bucurat de o promovare nesperata. „Vad partea frumoasa a lucrurilor (…) nu am gresit cu nimic. Am facut o cerere, s-a aprobat, recunosc: nu am dat bani, nu am platit nici taxa oficiala, nici neoficiala”, a conchis solista.

Iata clipul in cauza:

[youtube]JKoqsyYrkcM[/youtube]

sursa foto: captura video Facebook/Carmen Serban

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger