AcasăNewsCe spune Basescu despre acuzatiile premierului Ponta privind renovarile de la Vila...

Ce spune Basescu despre acuzatiile premierului Ponta privind renovarile de la Vila Dante -VIDEO

Traian Basescu sustine ca nu are nicio legatura cu imbunatatirile care se fac la Vila Dante, apartinand Regiei Autonome – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS -n.r.) si considera ca acuzatiile adue de premierul Ponta sunt „o minciuna in plus pentru uz local”.

„Ponta  a prezentat o vila a RAPPS spund ca este o vila pe care eu am cerut sa fie pregatita. Pot sa spun ca am un mare regret ca am numit un mincinos prim-ministru al Guvernului Romaniei. N-am cerut nici o astfel de actiune din partea RA-APPS.  Eu mai am Vila Lac la dispozitie pana in 2014, pana-mi termin mandatul si nu am nicio legatura cu imbunatatirile pe care RA-APPS le face in vilele pe care le detine”, le-a spus presedintele suspendat jurnalistilor.

Intrebat cum catalogheaza aceste acuzatii, Basescu a raspuns: „O minciuna in plus pentru uz local si mai ales in campanie nu ii prinde rau. (…) Eu am o rugaminte, pentru ca o astfel de renovare sa-mi poata fi pusa in sarcina, trebuie sa existe o solicitare a mea sau a Administratiei Prezidentiale. Eu il rog pe primul-ministru mincinos Ponta sa prezinte o astfel de hartie si daca o prezinta, eu ii rog pe romani sa ma destituie duminica la referendum”, a continuat Basescu.

Premierul Ponta a mers miercuri, alaturi de mai multi jurnalisti, in vizita la Vila Dante a RA-APPS. „Aceasta locuinta care apartine RA-APPS-ului, Guvernului Romaniei, la solicitarea presedintelui Basescu, a fost pregatita investindu-se peste un milion euro in repararea sa, pentru, probabil, a fi ocupata de presedinte imediat dupa ce-si termina mandatul. «Sa traiti bine» se aplica doar aici”, a spus Ponta.

 

author avatar
Cristina Stefan
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger