AcasăNewsCe spun cei care il cunosteau pe atacatorul de la coaforul din...

Ce spun cei care il cunosteau pe atacatorul de la coaforul din zona Perla

(foto: captura RealitateaTV)

„Era un om pasnic, un om familist”. Asa il descrie un vecin pe Gheorghe Vladan, barbatul care luni dupa-amiaza a impuscat opt persoane, doua dintre acestea, printre care si sotia lui, murind. Altii, insa, se feresc sa vorbeasca despre atacator. „Stiu mult mai multe, dar nu vreau sa intru in detalii”, a declarat o femeie. Sotia atacatorului, Florina Vladan, a depus o plangere la Politie, pe 1 martie, spunand ca este amenintata de barbat si ca acesta are o arma de foc.

(foto: captura RealitateaTV)

Vecinii barbatului s-au declarat foarte surprinsi sa afle de la televizor ca barbatul a impuscat opt persoane intr-un coafor din zona Perla, ucigandu-si sotia si o colega a acesteia. „Era un om pasnic, un om respectuos. Am vazut stirile mai devreme si am ramas ingrozit cand mi-am dat despre cine era vorba. Nu-l credeam in stare sa faca asa ceva pentru ca era un om familist”, a povestit un vecin al lui Gheorghe Vladan, potrivit RealitateaTV. „Stiu doar ca s-au despartit. Stiu mult mai multe, dar nu vreau sa intru in detalii”, a declarat o femeie, sub protectia anonimatului.

Sotia atacatorului se temea pentru viata ei, din acest motiv a facut chiar o plangere la Politie, cu doar cateva zile in urma. Pe 1 martie, Florina Vladan a reclamat faptul ca barbatul sau este detinator de arma de foc, spunand ca este amenintata de acesta, potrivit Mediafax. Femeia introdusese actiune de divort, la Judecatoria sectorului 4 Bucuresti, primul termen fiind stabilit pentru 7 martie.

Luni dupa-amiaza, agentul Gheorghe Vladan, sofer la Centrul medical de diagnostic si tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administratiei si Internelor, a intrat in coaforul unde lcra sotia sa, unitate situata in zona Perla din centrul Capitalei, si a impuscat opt persoane. Doua dintre acestea, printre care si Florina Vladan, au murit, iar alte sase au ajuns la spital.

281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger