AcasăNewsCe spun avocatii clubului - primele declaratii dupa incendiu

Ce spun avocatii clubului – primele declaratii dupa incendiu

Doi aparatori legali ai conducerii localului afectat de incendiul violent care a pornit undeva dupa ora 3 si 30 de minute au facut unele precizari, undeva inainte de ora 8, in privinta documentatiei detinute de catre reprezentantii clubului.

„Din fericire, acest club a respectat toate obligatiile legale in ceea ce priveste caile de acces si de evacuare, astfel incat pana la momentul la care au sosit pompierii, clientii erau evacuati din incinta clubul – au fost respectate planul de evacuare (…)”, a subliniat avocatul, care a adaugat ca pana la momentul respectiv administratorii nu dadusera declaratii in fata oamenilor legii. Totodata, acesta a mentonat ca anul trecut a fost facuta o redeschidere a clubului si ca nu au fost facute lucrari in incinta clubului in ultimele zile, cum s-a speculat.

”Nu exista suspiciuni in ceea ce priveste lipsa vreunui document (…) o societate si un club la nivelul acestui club detinea intr-adevar toate documentele necesare”, a lamurit acesta.

La randul sau, o doamna avocat – prezenta la randul sau in zona- a negat zvonul ca localul ar fi fost amendat in urma cu doar o zi, raspunzand ca ”nu exista asa ceva, nu a fost”. „Toate lucrarile sunt intocmite conform prevederilor legale, conform normativelor cerute de pompieri in proportie de 100%. Sunt documente in acest sens care pot dovedi”, a daugat aceasta.

sursa foto: captura Digi24

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger