AcasăNewsCe solutie propune Primaria Capitalei pentru Teatrul Nottara, ramas din nou fara...

Ce solutie propune Primaria Capitalei pentru Teatrul Nottara, ramas din nou fara sediu

In conditiile in care sediul in care, de ani buni, spectatorii veneau sa vada spectacolele actorilor de la Nottara, de pe Magheru, a fost inchis, situatia in care a ajuns, de doar cateva zile si imobilul ArCub, de pe Batistei, folosit ca alternativa pana la gasirea unei solutii pentru teatrul amintit, Primaria Capitalei a venit cu o noua solutie pentru unitatea de cultura.

Mai precis, din cate a anuntat, vineri, primarul interimar al Capitalei, spectacolele Teaturlui Nottara s-ar putea juca in incinta unui teatru privat, respectiv Teatrul Elisabeta, in conditiile in care reprezentantii municipalitatii, prin Directia Cultura a Municipiului Bucuresti au obtinut unda verde din partea celor care detin cladirea, in vederea inchirierii salii de spectacole.

Ca urmare, ultimul cuvant in aceasta chestiune il vor avea reprezentantii Teatrului Nottara. „Managementul Nottara va decide daca acest spatiu se preteaza pentru desfasurarea spectacolelor si, in cazul unei decizii favorabile, conducerea Nottara va beneficia de intreg sprijinul primariei pentru inchirierea locatiei”, a explicat liberalul Razvan Sava, edilul interimar al Bucurestilor.

sursa foto: facebook.com/Nottara

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger