AcasăNewsCe smecherii il invata Radu Vasile pe Ungureanu

Ce smecherii il invata Radu Vasile pe Ungureanu

Radu Vasile

Fostul premier cederist il sfatuieste pe seful de astazi al Executivului sa-si ia un ministru de Finante “tais” si sa nu se inghesuie la declaratii economice.

Dascal de profesie, Radu Vasile il scoleste pe premierul Razvan Ungureanu in tainele supravietuirii la Palatul Victoria

Ca sa fie sigur ca este bine inteles, Radu Vasile a detaliat ce inseamna un ministru de Finante “tais”: unul care intelege realitatea romaneasca, dar stie si carte adevarata, “nu facuta la fara frecventa sau nu stiu pe unde, ci studiata ca lumea”. In plus, un astfel de ministru trebuie “sa aiba solutii pentru orice ii cere prim-ministrul, nu sa-ti spuna ca nu se poate, ca stai sa vedem”, a incheiat Radu Vasile portretul.

Razvan Mihai Ungureanu, un premier in care multi politicieni isi vad salvarea

Al doilea sfat transmis lui Ungureanu este ca in domeniul politic poate sa faca si sa spuna ce vrea, dar in cel economic nu. Motivul: economia are legile si regulile ei, iar atunci cand se pune in miscare un proces economic “este ca un buldozer, niveleaza tot”.

author avatar
Simona Badulescu
592 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine il scoate de la naftalina pe acest ratat care a facut numai rau ROMANIEI???.Stai acasa ,ca parca te-ai operat in ISRAEL ,s-au asta-i pretul???,sa dai mesaje.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger