AcasăNewsCe si-a dorit Nae Lazarescu la inmormantarea sa!

Ce si-a dorit Nae Lazarescu la inmormantarea sa!

Nae Lazarescu povestea intr-un interviu ca e frumos ca inca se pastreaza traditia de a se aplauda la inmormantarea unui personaj marcant, pentru ca acela ar fi ultimul spectacol.

Actorul avea ca amintire acest lucru de cand a mers, copil fiind, la inmormantarea marelui actor Constantin Tanase.

“Cand aveam vreo 5 ani, locuiam in Cartierul Bellu din Bucuresti, chiar la vreo doua statii de troleibuz de renumitul cimitir Bellu. Intr-o zi, impreuna cu tata, am asistat la inmormintarea lui Tanase, unde mintea mea de copil a surprins un fenomen neverosimil.  Lumea radea… nu realiza ca Tanase moare. Era ultimul spectacol al lui Tanase si cand l-au adus la cavou, lumea aplauda ca la teatru. Ma bucur ca s-a pastrat aceasta traditie si atunci cind moare cineva marcant, lumea aplauda”, povestea Nae Lzarescu, pentru o revista din Republica Moldova, citata de wowbiz.ro.

Nae Lazarescu a jucat  ani la rand pe scena Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. De altfel, Alexandru Arsinel, directorul institutiei, a fost cel care a dat publicitatii trista veste. Nu exista roman care sa nu fi petrecut macar un Revelion privind o sceneta cu el si cu Vasile Muraru, cel care i-a fost prieten dar si coleg aproape in toate piesele in care a jucat. Vasile Muraru a confirmat stirea, precizand ca Nae Lazarescu a murit din cauza unei boli indelungate care a avut o evolutie oscilanta, cu suisuri si coborasuri. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus vineri la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, actorul urmand a fi ingropat sambata la Focsani.

author avatar
Andra Nesu
977 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger