AcasăNewsCe si-a dorit Nae Lazarescu la inmormantarea sa!

Ce si-a dorit Nae Lazarescu la inmormantarea sa!

Nae Lazarescu povestea intr-un interviu ca e frumos ca inca se pastreaza traditia de a se aplauda la inmormantarea unui personaj marcant, pentru ca acela ar fi ultimul spectacol.

Actorul avea ca amintire acest lucru de cand a mers, copil fiind, la inmormantarea marelui actor Constantin Tanase.

“Cand aveam vreo 5 ani, locuiam in Cartierul Bellu din Bucuresti, chiar la vreo doua statii de troleibuz de renumitul cimitir Bellu. Intr-o zi, impreuna cu tata, am asistat la inmormintarea lui Tanase, unde mintea mea de copil a surprins un fenomen neverosimil.  Lumea radea… nu realiza ca Tanase moare. Era ultimul spectacol al lui Tanase si cand l-au adus la cavou, lumea aplauda ca la teatru. Ma bucur ca s-a pastrat aceasta traditie si atunci cind moare cineva marcant, lumea aplauda”, povestea Nae Lzarescu, pentru o revista din Republica Moldova, citata de wowbiz.ro.

Nae Lazarescu a jucat  ani la rand pe scena Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. De altfel, Alexandru Arsinel, directorul institutiei, a fost cel care a dat publicitatii trista veste. Nu exista roman care sa nu fi petrecut macar un Revelion privind o sceneta cu el si cu Vasile Muraru, cel care i-a fost prieten dar si coleg aproape in toate piesele in care a jucat. Vasile Muraru a confirmat stirea, precizand ca Nae Lazarescu a murit din cauza unei boli indelungate care a avut o evolutie oscilanta, cu suisuri si coborasuri. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus vineri la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, actorul urmand a fi ingropat sambata la Focsani.

author avatar
Andra Nesu
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger