AcasăNewsCe se intampla cu zborurile Tarom si Blue Air catre Bruxelles la...

Ce se intampla cu zborurile Tarom si Blue Air catre Bruxelles la acest sfarsit de saptamana

Efectele atacurilor de marti dimineata care au facut deci de victime si au afectat atat vietile oamenilor, cat si traficul aerian pe aeroportul din Bruxelles, provocand pagube materiale greu de estimat si anularea multor zboruri, continua sa se observe.

Transportul aerian catre aceasta destinatie inca are de suferit. Pe fondul faptului ca, in plina ancheta menita sa stabileasca exact cauzele producerii dramei, aeroportul se mentine inchis, avand in vedere ca se apropie sfarsitul de saptamana, perioada in care calatoriile sunt mai dese ca in resutl zilelor, iar din randul celor care si-au rezervat tichetele de calatorie cu mult inaintea nedoritelor evenimente de pe teritoriul belgian sunt calatori care vor sa ajunga la Bruxelles, reprezentantii a doua companii care opereaza zboruri catre aceasta destinatie au facut precizari importante.

Astfel, din directia Tarom a fost dat publicitatii unui comunicat, prin intermediul caruia se anunta ca, avand in vedere faptul ca au informari de la autoritatile belgiene cum ca aeroportul Bruxelles Zaventem ramane inchis, „zborurile pe ruta Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti din zilele 25 martie, 26 martie si respectiv 27 martie vor fi anulate”.

Ca urmare, pasagerii acestor zboruri au la dispozitie mai multe optiuni- fie vor fi reprogramati pe cursele Tarom  Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, RO 361/362 si  RO363/364 din zilele respective, fie vor putea  solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinatii (Paris, Londra, Frankfurt, Munchen). „Toate agentiile  au primit instructiuni clare  din partea Companiei de a acepta pasagerii care detin un bilet catre si dinspre Bruxelles, fara costuri suplimentare, pe zborurile TAROM , mentionate mai sus”, anunta compania.

La randul lor, in conditiile amintite, reprezentantii companiei low-cost au precizat, tot prin intermediul unui comunicat, faptul ca „Blue Air a luat masurile necesare pentru a asigura in deplina siguranta operarea zborului 0B123/124 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti din 25 martie 2016, precum si a zborului 0B223/224 Bacau – Bruxelles – Bacau din 26 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotarat redirectionarea ambelor zboruri catre Aeroportul Liege (situat la 80 km de Bruxelles), orarul de zbor ramanand neschimbat, astfel: 0B123 15:55 Bucuresti – 17:50 Liege 0B124 18:35 Liege – 22:20 Bucuresti (toate sunt ore locale), 0B223 14:30 Bacau – 16:20 Liege 0B224 17:10 Liege – 20:50 Bacau (toate sunt ore locale)”, cu precizarea ca pasagerii vor beneficia -gratuit- de transfer cu autocarul intre Bruxelles – Gare du Nord si Aeroportul Liege, precum si retur.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger