AcasăNewsCe se intampla cu pretul cartelelor de metrou in urmatoarea perioada

Ce se intampla cu pretul cartelelor de metrou in urmatoarea perioada

Fum la metrou, la stația Unirii! Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3 - VIDEO

Locuitorii Bucurestiului care aleg varianta de a circula cu metroul – fie pentru a evita aglomeratia de pe strazile orasului fie pentru ca li se pare mai comoda aceasta alternativa la transportul in comun de suprafata – au toate motivele sa rasufle usurati.

Totul dupa ce s-a anuntat, de la nivelul conducerii Metrorex, faptul ca pretul calatoriei cu metroul nu va mai creste pana la finele anului. Anuntul a venit chiar din directia directorului companiei, oficial care are, de asemenea, perspective optimiste si in privinta situatiei pentru anul viitor. „Nu va modifica tariful de calatorie cu metroul pana la sfarsitul anului, dar nici in 2017. Anul viitor am fundamentat bugetul pe aceleasi tarife”, a precizat in cursul acestei ultime zile ale saptamanii Marin Aldea, prezent la un eveniment de profil, citat de antena3.ro.

Ultima oara cand au aparut scumpiri ale cartelelor de acces la metrou a fost in primavara. La momentul de fata o cartela cu doua calatorii poate fi cumparata cu 5 lei, in timp ce cu 20 de lei va puteti achizitiona o cartela care va permite sa intrati la metrou de 10 ori.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger