AcasăNewsCe se întâmplă cu furnizarea energiei electrice și a gazului în această...

Ce se întâmplă cu furnizarea energiei electrice și a gazului în această iarnă. Anunțul premierului

gazeCe se întâmplă cu furnizarea energiei electrice și a gazului în această iarnă. Anunțul premierului

Premierul garantează că România nu va avea probleme în această iarnă cu furnizarea energiei electrice și a gazului.

În urma discuțiilor purtate marți, 4 ianuarie, cu responsabilii în domeniul energiei, Nicolae Ciucă îi asigură pe români că nu vor exista pene de curent, iar gazele le vor fi livrate în continuare.

La întâlnire au participat viceprim-ministrul și ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul energiei, Virgil Popescu, ministrul economiei, Florin Spătaru, ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, și reprezentanți ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului.

„Discuțiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva evoluțiilor sectorului energetic în România. Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori. În privința furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz pentru funcționarea aprovizionării în condiții de normalitate”, se arată în comunicatul transmis de Guvern.

România traversează cea mai scumpă iarnă din istoria sa. Facturile la gaze aproape s-au dublat, iar energia s-a scumpit și ea foarte mult.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si de ce s a scumpit asa peste noapte in pandemie ca a decis fantasmagoricul catu cand era el pe scaun ca un tradator??? De ce ala ca iresponsabil declarat cu acte a facut asa ceva si voi daca sunteti responsabili nu puteti anula faptele unui irespinsabkl???!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger