AcasăNewsCe se intampla cand tastezi "let it snow" pe Google!

Ce se intampla cand tastezi „let it snow” pe Google!

Cu doar cateva zile inainte de Craciun, Google le-a pregatit utilizatorilor o surpriza de sezon! Tot ce trebuie sa faci e sa accesezi motorul de cautare, sa tastezi „let it snow” si sa astepti cateva secunde. Cat ai clipi, vezi fulgi de zapada acoperind ecranul!

Tastezi „Let it snow” pe Google si observi ca incep sa cada, firavi, cativa fulgi de zapada. Peste cateva clipe, intreaga pagina incepe sa „inghete„. Nicio grija! Miscand mouse-ul poti „sterge” fereastra, in asa fel incat sa vezi scrisul ascuns de venirea brusca a iernii! Mai mult, ai la dispozitie butonul „Defrost„, care „dezgheata” totul intr-o clipa! Asadar, daca vrei sa ninga cateva minute, fie la tine in casa, ori la birou, e simplu: te asezi la calculator, accesezi Google, tastezi „let it snow” si iarna iti va bate… la fereastra!

Un lucru e sigur: daca stai in Bucuresti, cel putin, nu ai niciun motiv sa mai spui ca, in decembrie 2011, nu ai vazut fulg de nea in oras! Poti sa te bucuri, chiar si pentru cateva minute doar, de surpriza de Craciun de la Google.

36.419 afisari

13 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger