AcasăNewsCe se ascunde in spatele sex-scandalului cu miliardarul Truica

Ce se ascunde in spatele sex-scandalului cu miliardarul Truica

Are 40 de ani si este, fara indoiala, unul dintre cei ma bogati oameni din Romania. La un pas de finalul divortului, parca si-ar vrea, totusi, sotia inapoi. Acuzat de rele peste rele, incepand cu afacerile cam neclare, amantlacuri la gramada si terminand cu violente fizice de nedescris fata de sotie. Chiar asa?

Povestea lui Remus Truica nu este una simpla. S-a casatorit cu Irina Ortan, provenita dintr-o familie foarte bogata si inainte 1989 -cu apogeu in perioada interbelica-  data dupa care a inceput sa-si recupereze averile confiscate. Are doua fetite a caror custodie o detine in momentul de fata si pentru care s-a zbatut foarte mult. Este posesorul unei averi impresionante pe care, la partaj, va trebui sa o imparta cu sotia lui.

O mie de acuzatii nedemonstrate un ban nu fac

Pana cand nu a aparut divortul, presa nu i-a acordat prea multa importanta. Insa, imediat ce s-a aflat, a inceput scandalul, condimentat cu picanterii prin varii publicatii, al caror tiraj depinde de amanuntele desantate furnizate vulgului. Ba ca si-a inselat sotia cu Anamaria Ferentz, inca de cand era insarcinata, desi demoazela nu a confirmat. Ba ca a mai adunat vreo 15 amante intre timp, nenumite si care, de asemenea, nu confirma adulterul. Ba ca si Patricia Kaas i-ar fi cazut in mreje, descriind ea, intr-o voluptoasa rautate feminina, momentele de extaz. De ce am ignora insa comentariile apropiatilor divei, care sustin ca aceasta urmarea doar publicitatea pentru brosurica edulcorata in care isi povesteste viata? Ba ca Truica ar fi fost la un pas de a-si linsa nevasta cu ranga, in vazul copilelor. Sa fim seriosi! De aici si pana la a aparea informatii potrivit carora si-ar fi rapit fetele din insula St. Martin, Caraibe, unde domiciliau cu Irina, si pana la inventa basme cu un nou concubinaj, de data aceasta cu bona fetitelor, nu a mai fost mult. Dar nimeni nu a vrut sa sesizeze ca, in schimb, Remus Truica nu o vorbeste de rau pe sotia lui. Si nici ca vorbele au fost aruncate in presa doar de Irina Truica si de mama ei, fara nicio dovada clara. Mai mult, el nu doreste decat o reintoarcere a ambilor in cadrul cuplului de odinioara, trecand peste toate cu eleganta.

Vrea ca fetele sa ramana in Romania

Cu aceeasi eleganta trece si peste dedesubturile relatiei de maxima apropiere dintre sotia lui, Irina, si prietenul ei, Emil Nell Cobar, vecinul din St.Martin. Dedesubturi despre care nu vrea sa vorbeasca. Ca prin acesta i s-ar fi deschis usa ascensiunii sale, este adevarat, dar Truica pastreaza decenta si discretia. El este interesat doar de ramanerea fetelor in tara. Galanton, Truica merge pana acolo incat e de acord sa ii dea sotiei „50 la suta din avere plus unu”, ca dupa legea din Franta, numai ca fetele sa ramana in Romania, chiar si in custodia mamei, si nu la zece mii de kilometri distanta, pe o stanca din Caraibe. Pe buna dreptate. Ce ar putea invata acestea la o scoala de nivel mediu, cum este cea de acolo? Ce prieteni ar avea? Cum si-ar putea petrece timpul intr-un loc frumos, ce-i drept, dar care nu depaseste nivelul de statiune turistica? Ce perspective ar avea, in afara de a admira proprietatea somptuoasa a vecinului-prieten? Nu contesta nimeni ca Irina Truica ar muri de foame, mai ales in urma partajului, dar daca ar mai veni si alti bani in plus, prin castigarea custodiei de catre ea, caci Truica are afaceri de milioane de euro pe tot globul, parca suna mai bine. Mai mult, surse din anturajul lor ne-au spus ca Irina are de mai multa vreme o relatie stabila si, ca atare, nu mai este interesata de mariajul cu Remus Truica, indiferent de diligintele depuse de acesta. Fapt ce explica si indarjirea cu care aceasta refuza reluarea bunelor relatii.

author avatar
Andrei Coman
4.235 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu a inventat nevasta povestea cu bona , eu stiu clar ca am citit la voi in ziar ca va manifestati indignarea cum c a dus o Remus Truica pe bona la restaurant si ca ceilalti comeseni susoteau ca ce fericiti sunt tuspatru. Chiar si titlul pe care l- ati pus atunci, ” truica nedespartit de bona” sau asa ceva, starnea, in mod malitios, suspiciuni… Acum v-o fi „contactat” la redactie,cum se zice…. Mai da- o incolo

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger