AcasăNewsCe se ascunde in spatele inlocuirii Daianei Voicu de la carma Willbrook...

Ce se ascunde in spatele inlocuirii Daianei Voicu de la carma Willbrook

Schimbarea Daianei Voicu de la conducerea Willbrook ar putea avea legatura cu scandalul datoriilor catre zeci de furnizori si pe care „National” l-a facut public, dar si din cauza sotului razbunator, Ziv Tetelman.

Daiana Voicu si Eyal Ofer, pe vremea cand erau apropiati, chiar prea apropiati, spun gurile rele

Dupa aproximativ zece ani in care a condus afacerile din Romania,  timp in care si-a construit o imagine de „mana de fier”, la finele lui 2011 Daiana Voicu si-a anuntat demisia de la carma Willbrook . Daca initial era vorba despre probleme personale, ulterior aceasta a revenit asupra motivelor demisiei, spunand ca planurile actionarilor nu mai concorda cu viziunile sale asupra pietei imobiliare din Romania. „National” a aflat ca altele au fost motivele care au stat la baza asa-zisei demisii.

In pat cu dusmanul

Plecarea Daianei Voicu de la conducerea Willbrook  a fost precedata de un urat razboi dus de aceasta cu sotul ei, Ziv Tetelman. Dupa introducerea divortului la Judecatoria Buftea, cei doi au inceput o lupta pe viata si pe moarte legata de custodia copiilor. Mai ales ca Ziv Tetelman incepuse sa se afiseze cu noua lui cucerire, Raluca Sandu. Si cum in razboi si dragoste totul este permis, afaceristul israelian a incercat sa-si faca singur dreptate si a inceput sa o „lucreze” pe Daiana acolo unde o durea mai tare: la Willbrook. Tetelman ar fi avut grija, spun sursele noastre, ca informatiile despre ingineriile sotiei sale executate la carma Willbrook, sa ajunga si la urechile israelianului Eyal Ofer. Strategia sotului razbunator pare ca a dat roade, mai ales ca totul a coincis cu presiunea furnizorilor care aveau si au in continuare de recuperat sume exorbitante de la Willbrook. Cert este ca, „niste americani trimisi de Ofer in Romania, care s-au asezat la calculator, au decis, in 24 de ore, demiterea Daianei Voicu”, sustin sursele noastre.

Datorii neplatite pe motiv de audit

Pe de alta parte, furnizorii nemultumiti au facut si ei in asa fel incat situatia datoriilor din Romania sa ajunga la mai marii Willbrook International, mai ales ca s-au confruntat cu o atitudine surprinzatoare si lipsita de profesionalism din partea Daianei Voicu. Stransa cu usa de multi dintre acestia, Daiana Voicu le-a sugerat sa se adreseze avocatilor. Cu alte cuvinte, Daiana ii sfatuia sa-si angajeze avocati pentru a se indrepta impotriva … companiei conduse de ea.

Ceea ce numeroase firme au si facut, existand pe rolul instantelor mai multe procese in care Willbrook si alte societati din grup sunt chemate in judecata pentru recuperarea datoriilor. Bog’Art, Leida Impex sau Ozer Construct sunt cateva dintre acestea.

De asemenea, nemultumitii au mai primit din partea Daianei Voicu si explicatii de genul „avem o problema interna, de audit, eu fiind vizata pentru neperformanta”. Chestiune pe care furnizorii au interpretat-o drept o manevra eleganta a Willbrook de a mai amana efectuarea platilor restante.

author avatar
Andrei Coman
3.046 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger