AcasăNewsCe se ascunde in spatele disponibilizarilor din Politie

Ce se ascunde in spatele disponibilizarilor din Politie

Politistii se mira cum de sefii stiu exact care din ei vor pica examenul scris

 

Politistii se mira cum de sefii stiu exact care din ei vor pica examenul scris

Nu mai este un secret pentru nimeni ca actualul ministru de Interne o avea el putine idei, dar fixe! Mai straniu este ca acestea incep sa fie preluate si de altii, astfel ca, in acest moment, toti sefii Politiei Romane au drept prioritate absoluta disponibilizarea „caschetelor”.

 

Chiar daca, in viziunea insusi sefului IGPR, numarul trambitat de Igas de10 000 de oameni se va rezuma in practica la doar vreo 1 400 de „cadre cu probleme”. Ciudat este insa cum naibi sunt cu totii atat de siguri ca vor pica proba scrisa a examenului tocmai acesti indezirabili „Bad Boys”?

12 cu 24

In mare, cam asta este schimbarea majora de strategie cu care capii Internelor ataca fenomenul infractional din Romania. Pentru ca, de acum inainte, politistii din teritoriu vor fi obligati sa patruleze, pe trasee dinainte stabilite, in ture de cate 12 ore cu 24! Hai, ca-i tare! Chiar atat de dobitoci sa fie gainarii de prin coclaurile patriei incat sa nu-si dea seama  de orar, in rest stiind ca au mana libera la orice fapta, in zona nemaiexistand nici un organ al legii?

Bineinteles, asta cand au cu ce sa patruleze, ca ar fi o adevarata minune ca obositele Dacii din dotare sa reuseasca sa mearga non stop, sapte zile pe saptamana, asa cum prevede proiectul de reorganizare. Dar asta nu-i nimic fata de entuziasmul afisat al superiorilor ca doar 1 400 de politisti care oricum au probleme vor pica la concursul organizat special!  Or sti ei ceva???

 

author avatar
Toni Matei
1.163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger