AcasăNewsCe salariu are, de fapt, Mircea Badea!

Ce salariu are, de fapt, Mircea Badea!

Dupa ce au aparut speculatii cu privire la salariul sau, Mircea Badea a gasit ca e cazul sa lamureasca aceasta chestiune in direct, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3. Nu castiga cat s-a zvonit, ci mai mult!

Daca tot misterul privind salariul stiristei Andreea Esca, de la ProTv, nu a fost elucidat nici pana azi, Mircea Badea a luat atitudine cu privire la suma vehiculata in cazul sau. Care nu e nici pe departe cea reala, a explicat, in stilu-i caracteristic, Badea. Nu e platit cu 12.000 de euro pe luna (10.000 de euro pentru emisiunea TV si 2.000 pentru cea de la radio), salariul lui ar fi chiar mai mare!

In cazul meu, ca eu stiu cat iau, nu este adevarat. Imi cer scuze, nu e asa. Castig mai mult. Ati auzit, da? Eu nu castig 10.000 de euro plus 2.000 de euro. Castig mai mult. Dragi basisti, numai TVA-ul pe care il platesc eu in fiecare luna e mai mare decat dublul salariului vostru brut. (…) De unde castig eu banii astia multi, mai mult decat scrii tu, din ce produc. (…) Emisiunea „In gura presei”, in direct si in reluare, in lunile cele mai proaste (…) produce minimum 100.000 de euro. Deci inmultit cu 12 ar fi 1,2 milioane de euro. Pai din banii astia, cam cat crezi ca-mi da mie Voiculescu?”, a lamurit Mircea Badea curiozitatile doritorilor.

2.150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger