AcasăNewsCe sa faci si ce sa nu faci cu un bidon cu...

Ce sa faci si ce sa nu faci cu un bidon cu apa pentru dozator?

bidon apa dozator

Un bidon cu apa pentru dozator reprezinta una dintre cele mai inspirate si eficiente achizitii pe care le poti face pentru tine si familia ta, respectiv angajatii tai. Apa este lichidul esential vietii, iar consumul unei cantitati zilnice suficiente (peste 2 litri) sustine organismul si procesele specifice acestuia.

Totusi, in Romania, exista cel putin doua probleme: in primul rand, populatia nu se hidrateaza corespunzator, fie pentru ca pur si simplu uita, fie pentru ca prefera alte tipuri de bauturi (sucuri, ceaiuri, cafea, bere, alcool etc). In al doilea rand, spre deosebire de tari occidentale precum Suedia, Danemarca sau Olanda, in tara noastra, apa de la robinet nu este potabila, avand un aspect, un miros si un gust neplacute, daca nu chiar nesanatoase.

In conditiile respective, cumpararea unui bidon apa dozator este solutia pentru consumul unei ape de calitate superioara. Spre exemplu, compania romaneasca H2On livreaza o apa 100% microbiologic pura, netratata, in aceeasi zi, in toata tara, atat la domiciliu, cat si la birou.

Calitatile produsului sau, disponibil in bidoane de 19 litri, la pretul de numai 23 de lei (1,21 lei per litru), au fost remarcate inclusiv la nivel international, dovada fiind premiul Superior Taste Award, al prestigiosului International Taste Institute din Bruxelles (Belgia). Fara alte introduceri, iata raspunsurile la cele doua intrebari din titlul articolului, care te vor ghida catre achizitionarea si folosirea corecta a unui astfel de produs.

  1. Ce sa faci cu un bidon cu apa pentru dozator? In primul rand, trebuie precizat ca un bidon cu apa pentru dozator este realizat din materiale care ofera un standard de mentinere si calitate foarte ridicat, fara niciun risc pentru sanatate. Ambalajul trebuie depozitat la loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui, iar, inainte de a fi montat pe dozator, capacul acestuia trebuie sters cu o laveta de unica folosinta, iar eticheta igienica a bidonului trebuie indepartata.

De asemenea, continutul unui bidon trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare, insa acest lucru nu va fi o problema, avand in vedere ca un singur utilizator ar trebui sa bea 19 litri in putin peste o saptamana (sfatul este mai degraba valabil pentru perioadele mai indelungate in care in respectiva casa sau sediu de business nu se afla nimeni, spre exemplu perioada concediului). 

  1. Ce sa nu faci cu un bidon cu apa pentru dozator? Singurul lucru pe care nu ar trebui sa-l faci cu un bidon cu apa pentru dozator, pe langa contraindicatiile de la punctul 1, este sa ti-l insusesti. Din considerente care tin de grija pentru mediu, compania H2On iti ofera custodia ambalajului, insa, in momentul in care continutul acestuia se termina si comanzi altul nou, trebuie sa predai livratorului bidonul sau bidoanele consumate. Spre deosebire de alte companii care livreaza apa, H2On nu constrange clientii cu contracte si clauze, nu impune o comanda minima si nu isi forteaza clientii sa isi „programeze” setea, intrucat produsul ajunge la tine in aceeasi zi.

In conditiile respective, ce zici? Renunti la apa de la robinet si la bauturile mai mult sau mai putin nocive si te hidratezi, incepand de astazi, exclusiv cu o apa de calitate superioara, la un pret care nu reprezinta nici pe departe un efort financiar deosebit? Organismul tau iti va multumi, iar familia si/sau colegii tai vor fi incantati!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger