AcasăNewsCe s-a întâmplat cu ursul care a fugărit un schior pe pârtia...

Ce s-a întâmplat cu ursul care a fugărit un schior pe pârtia de la Predeal. Autoritățile au făcut anunțul

ursCe s-a întâmplat cu ursul care a fugărit un schior pe pârtia de la Predeal. Autoritățile au făcut anunțul

În urmă cu o săptămână, pe internet apărea un videoclip, în care se vedea cum un schior era fugărit de un urs pe o pârtie închisă din Predeal. Bărbatul urmărit a scăpat de sălbăticiune după ce i-a venit ideea genială de a arunca rucsacul din spate.

Fiara pădurii a uitat astfel de „victima” sa când a făcut obiectul pe zăpadă.

Ursul a fost relocat, vineri, pe un fond cinegetic din județul Bihor, transmit autoritățile. Acesta va avea destul spaţiu pentru a nu interacţiona cu oamenii.

Ministerul Mediului a arătat că, vineri seară, a fost capturat ursul care, în urmă cu câteva zile, a speriat un turist care schia în Predeal. Din datele autorităților, reiese că animalul avea 3 ani și a fost capturat fără să fie tranchilizat.

Operațiunea organizată de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt s-a desfășurat fără incidente, anunță Ministerul Mediului.

„În cursul dimineţii de astăzi, gestionarul fondului de vânătoare – Regia Pădurilor Kronstadt – a realizat demersurile necesare obţinerii acordului de relocare de la MMAP, care a fost emis cu celeritate. Operaţiunea s-a derulat fără incidente şi sub atenta supraveghere a Jandarmeriei Montane, specialiştii de la INCDS „Marin Drăcea” reuşind să captureze exemplarul de trei ani fără să fie nevoie de tranchilizare”, au explicat reprezentanţii Ministerului, într-o postare pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
491 afisari

3 COMENTARII

  1. Regia Pădurilor Kronstadt? Ce sînt ăștia? Nemți? Ne gestionează nemții pădurile? Adică nu le FURĂ. Tata Glonțu’, e nevoie de Tata Glonțu’!

    • Adică ursul este mai important decît românul.
      Dacă ursul fugea după un neamț, îl impuscau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...
proger