AcasăNewsCe s-a întâmplat cu primarul din Argeș care i-a cerut favoruri sexuale...

Ce s-a întâmplat cu primarul din Argeș care i-a cerut favoruri sexuale unei tinere. Decizia a venit azi!

arestare catuseLucian Duță, fostul şef CNAS, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare! Ce infracţiune a comis?

Primarul comunei Călinești, județul Argeș, Mihai Georgescu, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, anunță IPJ Argeș.

Georgescu este la primul mandat dar, în trecut, a mai avut probleme cu legea într-un caz de contrabandă cu alcool.

O tânără de 21 ani acuză că primarul i-a cerut favoruri sexuale

O tânără, în vârstă de 21 de ani, susţine că primarul i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unui post la cabinetul propriu, informează Curierul zilei din Argeș.

Tânăra a făcut publică o înregistrare audio în timpul căreia un bărbat, despre care ea susţine că este primarul, îi spune ce-i oferă şi ce doreşte să primească în schimb.

Tânăra era angajată o firmă de pază şi protecţie care asigură paza la Primăria Călineşti. Ea susţine că primarul a început să-i facă avansuri şi i-a propus să o angajeze la cabinetul său în schimbu unor favoruri sexuale.

Plângere pentru hărţuire sexuală

Potrivit lui Nicolae Dicu, tatăl tinerei în cauză, aceasta a depus deja plângere la Poliție pentru hărțuire sexuală și șantaj iar la dosar au fost depuse mai multe înregistrări, nu doar cea care este deja publică.

Ea a făcut publică o înregistrare, în care se aude cum un bărbat îi spune unei femei:

„Dacă vrei te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 milioane, mă duci, mă aduci, nu știu chestii d-astea, îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei , dacă am și eu nevoie de tine și vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea….

Îți asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, un salariu bun, nu știu, prime, tot ce vrei tu, relații, te duc în lumea bună, n-ai vrut sa te iau și la festival, toată lumea bună a fost acolo, dacă te-a durut la păsărică și ai considerat că e mai bine să ieși cu nu știu care…”, reiese din înregistrarea audio, conform Curierul zilei.

author avatar
Andrei Ștefan